2014-02-25 13:00:36
Fotografie zo sídla exprezidenta
Fotografie zo sídla exprezidenta Ukrajiny Janukoviča
Zdroj: daily mail, twitter

To sú kúsky! Pozrite si autá ukrajinského exprezidenta Viktora Janukoviča!

Byť prezidentom Ukrajiny sa mu oplatilo! Všetci sme videli jeho neuveriteľnú vilu, ale jeho autá...

Potom čo prezident Viktor Janukovič zdrhol z Kyjeva, jeho rezidencia padla do rúk demonštrantov. Mnohí tušili, že Janukovič si žije nad pomery svojej funkcie a hlavne nad pomery svojho oficiálneho platu, no to čo demonštranti, aktivisti i zvedavci objavili na obrovskom 140 hektárovom pozemku ich muselo ohromiť.

Janukovičova rezidencia sa nachádza v dedine Novi Petrivsti zhruba 10 kilometrov od mesta Kyjev nad Dneperskou priehradou. Má vlastné golfové ihrisko, obrovské jazero, okrasné záhrady i gigantickú vilu. Samotná vila je prehliadkou luxusného nevkusu a gýču, ktorým sa bohatí Rusi a Ukrajinci tak radi obklopujú. Okrem vily a samotného pozemku však nás motoristov zaujme garáž milostivého pána exprezidenta Janukoviča.

Milostivý pán exprezident má totiž vozový park hodný miliardára. Keď sa na jeho autá pozriete detailnejšie, uvedomíte si obrovský ruský vplyv a tiež záľubu vo všetkom drahom, čiernom, vzácnom a nehospodárnom. Akoby ste si autá vyberali podľa toho, čo vám hovoria vaše semenníky. 

O tom že mal Janukovič istý čas (nie tak dávno) "gule" riadne (obrazy tvrdia opak...) svedčí množstvo áut stojacich v jeho viacpodlažnej garáži. Jeho autá sú akýmsi prierezom sovietskeho automobilového priemyslu. Od vojenských cez ľudové, až po superšportové autá. Tie superšportové autá samozrejme nie sú pôvodom z Ruska, ale hlavne z Nemecka. Ak by jeho autá mali Ukrajinci v budúcnosti chuť vystavovať, výstavu by mohli nazvať napríklad: Od Gazíka po Mercedes. Ale názvov by mohlo byť viac...

Zdroj: daily mail, twitter

Zaujímavé je, že ľudia, ktorí sa dnes po prvý krát v živote dostali do prezidentskej vily nerabujú ani nekradnú, len sa udivene prechádzajú...

Zdroj: daily mail, twitter

Zdroj: daily mail, twitter

Nebudem vás viac napínať, napnite sa sami prehliadkou v priloženom videu. Garáž sa dostáva k slovu zhruba po druhej minúte videa. Prajem „príjemný“ zážitok!

Ján Hargaš
ZDROJ: dailymail.co.uk, twitter

Komentáre k článku


Stream naživo