2014-02-16 05:10:00
Nehovor to mamine!
Nehovor to mamine!

Toto musíte vidieť! Najlepší tatino povozil nadšenú dcérku v 1000 koňovom aute!

Povedal: „Nehovor to mamine!“ a pridal plyn. Pozrite si najlepšiu spolujazdkyňu na svete.

Akýsi Jamie P. je hrdým vlastníkom Nissanu GT-R. Avšak nie len tak obyčajného. Jeho upravené GT-R má viac než 1000 koní!

Očakávali by ste, že najlepšou spolujazdkyňou v takom aute bude nejaká sexi slečna? Áno, taká spoločnosť iste nie je zlá... Ale je to klišé. Navyše silikónových slečien s veľkými perami a ešte väčšími „dudami“ a úplne najväčšími výstrihmi máme už celkom dosť. Nebol by to totiž správny tuner, keby v aute nepovozil sporo odetú devu (ľahkých mravov) a nenakrútil by ju na video.

Aj keď takéto videá majú svoj šarm, toto je lepšie. Čoby lepšie, najlepšie!

Jamie P. je tatino, ktorého si želá každý malý chlapec (aspoň teraz to tak vyzerá), ba čo viac, želať by si ho mohli aj dievčence. Posadiť svoju odhadom päťročnú dcérku (priznávam, v deckách sa príliš nevyznám) na sedadlo spolujazdca v aute s výkonom 746 kW (1015 k) by niekto (mamina) mohol považovať za nebezpečné. Avšak my chlapi vieme, že sa „nič nestane“ a navyše bude mať Špuntík perfektný zážitok.

Ale na čo viac hovoriť. Posúďte sami a o svojich pocitoch a názoroch nás informujte dolu v diskusii.

Mimochodom... aj keď tatino dcére zopár krát povedal, aby o tom nehovorila mamine, slečna všetko vyzvonila hneď na prahu vchodových dverí! :)))

Ján Hargaš
ZDROJ: carscoops.com, youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo