2013-10-18 09:05:00
Tanečník na Lade
Tanečník na Lade

VIDEO: Takúto parádnu obsluhu čerpacej stanice by ste chceli zažiť!

Hneď by bolo tankovanie zábavnejšie. Alebo aspoň čakanie v rade. O čo ide? Pozrite si video. Tento chlapík má gule!

Čakanie na čerpacej stanici je niekedy nekonečné. Ľudia pred vami sa flákajú, čistia si okno, dávajú si načas, idú na záchod, pred pultom rozmýšľajú, či majú chuť na kávu, čipsy, alebo sladkosť, potom zasa uvažujú či majú v peňaženke dosť peňazí.

Keď už sa zdá, že sa s tým svojim "drncátkom" konečne pohnú, pol hodinu im trvá, kým si zapnú pás a naštartujú. Nielenže je to nuda, ešte to aj žerie nervy.

Práve preto sú na lepších čerpacích staniciach muži a ženy, ktorí vám pri tankovaní pomôžu. Natankujú za vás, keď chcete umyjú vám okno a vy zatiaľ môžete skočiť na záchod alebo sa aspoň postaviť do radu na platenie. Vie to ušetriť čas a je to pohodlné.

Tí muži a ženy z obsluhy sa však nudia namiesto vás. Postávajú pri čerpadlách, pozerajú "do blba" a čakajú, kým budú mať čo robiť. Chlapík v nasledujúcom videu poňal celú svoju pracovnú činnosť inak.

Stačilo mu ku šťastiu a k tomuto perfektnému výkonu, aby si v aute čakajúcom v rade pustili poriadnu „natriasačku.“ Nevedno, či sa nadýchal splodín z čerpadla, alebo mal len dobrú náladu, isté je, že to na starej Lade poriadne roztočil. A navyše bez toho, aby si jej majiteľ čokoľvek všimol. Chlapík (odteraz) známy ako Tanečník na Lade má odvahu a talent. Perfektné!

A prečo to celé? Lebo aj tanečníci musia niekde pracovať. Cez deň...

Zábavné video pochádza ako inak z Ruska.

Ten, kto video zavesil na youtube tvrdí, že je to "fejk." Očividne však video nenahral on, takže čo trepe, no nie?  :).

Nech je to ako chce, otázka stojí inak: Dali by ste mu za takéto vystúpenie nejaké to euro navyše? Podľa nás by si to zaslúžil!

 

Ján Hargaš
ZDROJ: carscoops.com

Komentáre k článku


Stream naživo