2013-06-15 13:08:11
Fast and Furious 6
Film Fast and Furious 6 sa dostal do kín iba nedávno, bude mať pokračovanie z Rumunska?
Zdroj: United Artist

Bude pokračovanie Fast and Furious (Rýchlo a zbesilo) 7 nakrúcané, ehm... v Rumunsku?

Dnes sa nám tu záhadne, či náhodou zbehli dve videá na takmer rovnakú tému, len výsledok je odlišný.

Ráno sme uvádzali pohľad do zákulisia na nakrúcanie filmovej verzie známej počítačovej videohry Need for Speed. Spomínali sme aj Fast and Furious. V poslednom diele tvorcovia jasne naznačili, že to nie je koniec a 6. dielom sa séria filmov s rýchlymi autami určite nekončí.

Trocha sme pátrali a máme tu pre vás nový trailer na voľné, pokračovanie, presnejšie ale celkom a úplne voľné pokračovanie, ako už nadpis hovorí, z Rumunska.

Prekvapenie sa však koná nielen takto, podľa miesta, ale ešte aj v podobe "supermašín" nasadených do týchto záberov. Súperia tam medzi sebou totiž úplne že „nadupaná“ Dacia 1310...(?) a vytunovaný model Lada „Snake“ 1,3 GTX Turbo! Napínavé ako guma do gatí... kto to len vyhrá, kto zvíťazí? Rýchlosť, či skúsenosť? Lepší lak, alebo perfektné kryty kolies? Domáca značka, alebo zahraničný "blesk"? Poriadne sa posaďťe, aby vás dej nevtiahol do seba - a pozerajte!

Kedysi koloval taký vtip. Hovorí kapitán jazdectva: pripíjam na rýchlosť našich žien a krásu našich koní... kto iný to mohol vedieť, ako to naozaj je. Alebo žeby to malo byť naozaj naopak? Nech je to akokoľvek, titul videa je jasný: rýchle dievčatá a zbesilé autá. Ešteže tak! Lebo keby to bolo naopak... koniec svet, vážení...

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo