2014-12-24 04:40:40
Podkapotou želá veselé Vianoce
Podkapotou želá veselé Vianoce a šťastný nový rok 2015

Príjemné a pekné Vianoce vám želá redakcia...

Rok sa s rokom stretol a sú tu opäť najkrajšie sviatky v roku.

Aspoň pre deti – a tento rok aj pre motoristov. Zima nás zatiaľ obišla a nemá na nás čas. Ale sme jej vďační. Na väčšine územia nemrzne, nie je poľadovica, snehové záveje. Nemusíme každý deň čistiť okná od námrazy a autá dolovať spod snehu. Kde – tu sa už objavil aj sneh, ale je ho málo.

Dostali sme aj od vás, partnerov, priateľov, čitateľov, množstvo želaní, nápaditých prianí, dobrosrdečných odkazov, za ktoré vám všetkým patrí jedno velikánske ĎAKUJEME!

Tešíme sa, že si aj my v redakcii trocha oddýchneme a načerpáme nové sily do ďalšieho obdobia. Preto sme v preradili na nižší prevodový stupeň a trocha ubrali plyn. Pár dní to isto vydržíte aj s menším počtom správ a informácií, aj keď nebudete mať tie práve najhorúcejšie aktuality. Veríme, že sa viac budete venovať rodine, priateľom a podobným spoločným aktivitám. Zbavte sa aj vy aspoň na chvíľu závislosti na nasávaní aktualít a noviniek, ale zároveň nám zostaňte verní.

Hoci sme vám v tomto roku nepriniesli za priehrštie nápadov, čo darovať svojmu autu na Vianoce, alebo jeho majiteľovi, či majiteľke, prijmite od nás aspoň takto virtuálne želanie, aby sa vám splnili všetky túžby, predsavzatia a doteraz nezrealizované nápady.

Novoročenky, teda želania do nového roka môžu byť aj peknou rekapituláciou toho uplynulého. Asi najviac zo všetkých sa nám páčilo, ako zhodnotili rok 2014 v spoločnosti Todos a preto sa chceme podeliť s vami o ich výtvor:

Vedia, ako to povedať a preto si dovolíme pridať ešte jedno video od rovnakej firmy.

Patrí k úspešným miestam, kde reparujú autá značky Škoda. Prakticky za pochodu, bez väčších prerušení postavili na mieste starých priestorov nový showroom. Nebola to jednoduchá cesta, ale už sú v novom. A takto to prebiehalo:

Komentáre k článku


Stream naživo