2016-09-29 12:55:00
Tri diamanty sa pripravujú
Ilustračné foto

NAŽIVO: Parížsky autosalón obrazom

Nemá každý šťastie ísť na autosalón a už vôbec nie počas novinárskych dní.

Tie sú v Paríži dva a Mondial de L' Automobile 2016 sa začal dnes už ráno o 7:45 prvou tlačovou konferenciou na stánku značky Škoda. Postupne pribúdali v 15 až 30 minútovom takte ďalšie značky: Volkswagen, GLM, Ferrari, Suzuki, Renault, Citroën, Peugeot, Nissan, Dacia, Mercedes-Benz a Smart, Ssangyong, tesne pred poludním Jaguar, na pravé poludnie Land Rover a potom už ďalšie: Opel, Infinity, Infiniti, BMW, Mini, Toyota, Lexus, Audi + Audi Sport, Porsche, Honda, Kia, Mitsubishi Motors, Hyundai, Isuzu, Tom Tom.

Nasledovať bude zajtra, teda v piatok 30. septembra ešte tlačovka Suzuki, na ktorej by sa mali predstaviť nový Ignis aj S-Cross. Priebežne vás budeme oboznamovať s aktuálnymi informáciami z výstavných plôch.

Expozície jednotlivých automobiliek sú umiestnené vo viacerých pavilónoch na výstavisku Porte de Versailles, takže nie je jednoduché stihnúť dve po sebe nasledujúce prezentácie, ak sú na opačných stranách výstaviska.

Priebeh tlačových konferencií s odhaľovaním noviniek si však môžete pozrieť naživo v streamovanom videu aj na našej stránke:

 

Autosalón v Paríži  patrí k úplne najstarším výstavám automobilov. No nie všetky značky sa rozhodli prezentovať sa, ako sme už písali.

Napriek tomu je na čo sa pozerať a postupne vám prinesieme prierez toho najzaujímavejšieho, čo sa v meste pod Eiffelovkou ukázalo.

Jozef Vydra, Ján Hargaš

Komentáre k článku


Stream naživo