2016-12-21 05:00:00
Vianočná guľa v tvare
Vianočná guľa v tvare motorky
Zdroj: © Paul Keith

Bizarné tipy na darčeky pod stromček

Vianoce sú už naozaj za dverami a vy za ten svet neviete, čím obdarovať svojho motoristu?

Možnosti sú minimálne dve: buď už má naozaj všetko, alebo si darček chystáte sami pre seba. Ak vám v každom z týchto prípadov chýba inšpirácia, možno pomôžeme s nápadmi, čo na poslednú chvíľu dať pod stromček. No dátum je už vysoký a preto nezaručujeme, že ak sa vám niektorý z tipov zapáči, ešte ho aj získate. Mali ste sa spamätať skôr, alebo budete musieť využiť starý osvedčený trik: cestou na štedrú večeru sa zastaviť na niektorej čerpacej stanici a zaloviť z bohatstiev pultovej ponuky. Možno uspejete viac, ako by ste si mysleli...

No a čo s tými našimi tipmi? Hoci podľa našich zistení nejavíte záujem o dianie v motoristickom športe (dúfame, že sa to raz zmení), navštívili sme stránku Redbull. Firma výrazne podporuje šport vo všetkých podobách, hlavne ten motoristický. No a tam sme našli inšpiráciu pre vás...

Sú totiž darčeky, ktoré potešia a tiež také, ktoré pobavia. Snaha bola vybrať z každej kategórie nejaký...

Čokoládová formula F1

Zdroj: simondunnchocolates.co.uk

Cena: 5,45 € (£3.95)
Link: www.simondunnchocolates.co.uk
Krajina pôvodu: Veľká Británia

Z nejakého dôvodu sme si zvykli používať Vianoce ako výhovorku na konzumáciu čokolády, tak keď už, nech má ten správny F1 tvar. Vlastnoručne ich navyše vyrába Simon Dunn. Vari budú tieto monoposty rovnako dobré, ako vyzerajú.

 

Podložka v tvare pneumatiky

Zdroj: ktm-parts.com

Cena: 18,25 € ($19.99)
Link: www.ktm-parts.com
Krajina pôvodu: Rakúsko

S týmitosuper podložkami pod nápojové poháre od výrobcu bikov KTM, budeš vyzerať mužne. Hoci pritom budeš vlastne iba chcieť zabrániť škvrnám na stole od vianočných drinkov tvojich kamarátov... Dobré, nie?

Vianočná motorka na stromček

Zdroj: © Paul Keith

Cena: 19 €
Krajina pôvodu: Vianočné trhy pred radnicou vo Viedni

Si biker? Na tvojom stromčeku jednoducho nemôže chýbať takáto parádna Suzuki. Nájdeš ju ešte (ak sa nevypredala...) na vianočných trhoch vo Viedni. Viedenské trhy sú aspoň zo západu Slovenska dostupné, nuž spoj príjemné s užitočným - urob si menší výlet a kúp si motorku.

 

Karbónový otvárač

Zdroj: griotsgarage.com

Cena: 23,66 € ($ 19.99)
Link: www.griotsgarage.com
Krajina pôvodu: USA

Keď už darovať svojmu miláčikovi otvárač na fľaše, tak nech je karbónový. Nie len že totálne ohúriš kamošov na párty, ale určite zapôsobíš aj na mechanikov v boxoch, ktorí sa budú radi pozerať, ako pred nimi popíjaš.

 

Hriankovač pre správneho bikera

Zdroj: grandprixlegends.com

Hriankovač za všetky drobné

Cena: 29,50 €
Link: www.grandprixlegends.com
Krajina pôvodu: Veľká Británia

Ak žiješ a dýchaš iba pre motošport, teraz už môžeš dokonca aj jesť. Tento hriankovač je dokonalým darčekom pre každého motorkára. Hlavne pre tých, ktorí pripália pri varení ešte aj čaj. Takto zapneš, zasunieš a necháš hriankovať – a bueš za hviezdu!

 

Reproduktor(ček) v tvare pneumatiky Pirelli

Zdroj: pirelli-fanstore.myshopify.com

Cena: 58,90 €
Link: pirelli-fanstore.myshopify.com
Krajina pôvodu: Veľká Británia

Čo by to bolo za vianočnú párty motošialencov bez muziky zo zdroja, ktorý sa tak nápadne podobá na vaše „obutie“ na aute? A ťe Pirelli pneumatiky? Fajn, môže byť - funguje cez bluetooth, je malý, má vynikajúci zvuk a kvalitnú baterku. No a ešte aj výborne vyzerá.

 

Autodráha Carrera DIGITAL 124

Zdroj: www.carrera-toys.com

Cena: Od 750 €
Link: www.carrera-toys.com
Krajina pôvodu: Nemecko

Dve poriadne „mašiny“ na štarte 8 metrovej dráhy na ovládanie. Vybrať sa dá alebo Mercedes AMG SLS GT3 "Martini č.33", Hankook 12h Zandvoort – je to novinka v stajni Martini Racing. Alebo si vyberieš zelenkavé Audi R8 LMS "Yaco Racing, č.16", 2015. Obe sú výborné, takže rozhodujú jedine tvoje schopnosti a cit. Pozor, nie je to žiadna klasická autodráha s drôtikovým ovládaním – v ruke budeš mať bezdrôtovú konzolu, ktorá komunikuje na frekvencii ako routery - 2,4GHz.

 

Espresso Veloce

Zdroj: superveloce.com

Cena: Od $6 900
Link: www.superveloce.co
Krajina pôvodu: Taliansko

Musí sa uznať, že toto je pre milovníka kávy a motorizmu zároveň to najlepšie, čo si môže dopriať. Ručne vyrábaná limitovaná edícia kávovarov totiž jednoznačne vyhráva cenu za najštýlovejší výrobok v priemysle. Podľa gusta, množstva priateľov (a samozrejme peňazí) si môžeš objednať verziu V8, V10 alebo V12. Každý milovník kávičky a benzínu padne určite na zadok z polovičného modelu motora F1 z roku 1990.


ZDROJ: redbull.com

Komentáre k článku


Stream naživo