2014-05-09 09:40:00
Toto je kolekciu s
Toto je kolekciu s názvom Jaguar by Oliver Sweeney inšpirovaná Jaguarom F-Type.
Zdroj: Jaguar

Do rýchleho auta rýchle topánky - do Jaguara len „jaguárky“

Čo nosíte do auta? Pohodlné topánky, alebo pretekárske špeciálky?

Záleží od toho, čo uprednostňujete – pohodlie, alebo rýchlu jazdu autom? Spojenie dvoch požiadaviek do jednej priniesla inšpirácia rýchlym a elegantným autom značky Jaguar.

Máte doma Jaguar? Ešte nie? No ak sa naň chystáte, máme pre vás tip. Ako budúci majitelia nového Jaguaru F-Type Coupé si môžete kúpiť aj topánky rovnakej značky! Britská automobilka Jaguar uviedla na trh pánsku a dámsku špeciálnu kolekcii topánok pre vodičov, ktoré vám pomôžu lepšie šliapať na pedále. Kolekciu  navrhoval britský návrhár Tim Cooper. Ten vytvára kolekcie obuvi v londýnskom štúdiu firmy Oliver Sweeney, kde je hlavným návrhárom. Vytvoril kolekciu s názvom Jaguar by Oliver Sweeney. Inšpirácia prišla zo samotného interiéru auta Jaguar F-Type.

Ako sa vám páči koža potlačená karbónovými vláknami a prírodná koža nubuk v červenej, modrej a čiernej farbe? Práve tie totiž Tim Cooper použil v kolekcii pre Jaguar.

Zdroj: Jaguar

Aby ste nemuseli premýšľať, čo kúpiť, aby ste spolu ladili aj so svojou polovičkou, ktorá sa možno tiež dostane za volant auta, k dispozícii sú dámske aj pánske topánky s klasickým zaväzovaním šnúrkami, alebo bez zaväzovania v e-shope značky Jaguar.

Ak teda chcete mať doma pravú značku Jaguar, vybrať si môžete z desiatich veľkostí – štyroch dámskych, šiestich pánskych, troch spomínaných farieb a bezšnúrkových mokasín, čo na šnurovanie. Pánskych modelov je päť, dámske dva – predsa len, asi nebude veľa žien riadiť F-Type...

Zdroj: Jaguar
Zdroj: Jaguar

Ceny sú 235 € za dvoje dámske a dvoje pánske mokasíny a jedny šnurovacie pánske. Drahšia alternatzíva je za 275 € a na výber je jeden model šnurovačiek a jeden mokasínový. Dajú sa tiež objednať u autorizovaných predajcov značky Jaguar a k dispozícii sú aj vo vybraných obchodoch Oliver Sweeney.

 „Pre nás znamená Jaguar niečo viac ako iba oceňované športové autá. Modely značky Jaguar poskytujú vodičovi intenzívny zážitok z jazdy a spoločne s našimi modelmi sa perfektne dopĺňajú,“ uviedol Oliver Sweeney.

Zdroj: Jaguar
Zdroj: Jaguar

Zaujímavé je, že okrem britského návrhára Tima Coopera na spolupracoval na kolekcii topánok aj Julian Thomson, riaduteľ pre dizajn zo spoločnosti Jaguar. Tato kolekcia tak kombinuje dva britské produkty, ktoré sú zamerané na kvalitu, technické spracovanie a dôraz kladený na detail. Jaguar nie je však jedinou značkou, ktorá okrem svojich áut vyrába  v spolupráci aj módne, či elektronické doplnky. Medzi tieto značky patria napríklad Ferrari, Porsche či Bentley.

Nedávno sa špeciálnymi kuframi prezentovalo aj BMW, no tie sú vyrábané na mieru inou svetoznámou firmou Luis Vitton.  Takže je na vás, čo si zvolíte, ale možno budete mať doma nejakú zo spomínaných značiek – aj keď to auto vôbec nebude!

Jozef Vydra
ZDROJ: oliversweeney.com, Jaguar

Komentáre k článku


Stream naživo