2014-06-07 06:40:00
Servisný poradca
Servisný poradca je človek, ktorého poznajú všetci...
Zdroj: VW

VIDEO: Toto je môj obľúbený človek. A poznajú ho všetci...

V skutočnosti je to človek ako každý z nás. A predsa je iný. V čom?

Čím sa odlišuje? Prečo patrí k takým známym?  Skôr ako dostanete odpoveď na tieto otázky, skúsime ešte jednu: Koho si vo svojom živote najviac pamätáte?

Mamu, otca? Prvú učiteľku, najväčšieho kamaráta? Alebo prvú lásku? Áno, to všetko môže byť pravda. No je ešte jeden človek, ktorý patrí k vašim obľúbencom...

Takto akosi uvažovali tvorcovia zaujímavej reklamy, s ktorými sa skoby roztrhlo vrece. Včera sme vám predstavili netradične dynamický a na zákazníka zamierený koncept reklamy, kde hlavnú úlohu hralo prekvapenie. V štýle skrytej kamery sa hlavná myšlienka stretla s veľkým ohlasom. A s úsmevom zároveň, čo je pre reklamu to najdôležitejšie: aby bola ľahko zapamätateľná. Ak sa spája s nečakaným rouzlením príbehu, ostáva pocitovo dlhšie v mysli oslovených.
 O toto sa snaží aj  ďalšie riešenie, v ktorom však hlavnú úlohu hrá očakávanie. Hraný príbeh s otázkou: prečo práve on? Prečo patrí k najobľúbenejším ľuďom páve tento pán?

Veď  je to človek ako každý iný. Tiež nosí chlieb z pekárne, chodí do divadla, alebo na plaváreň... Spoznávajú ho však ľudia aj na parkovisku pri supermarkete. Je to nejaká celebrita, že je tak veľmi populárny? Zdá sa, že ho ľudia majú radi, dokonca veľmi radi na mnohých miestach. Toto sa akosi k známym osobnostiam akosi nehodí... Tak v čom to teda je?

Mohli by sme vám to prezradiť, ale pozrite si krátky nasledujúci spot a zistíte, prečo práve tento človek je ten správny a tak nesmierne populárny pre svoje okolie...

P.S. Dôležitý je nápad. Že sa ho ujala práve táto značka, jej patrí ku cti. Nám sa myšlienka páči, hoci sa objavila v nemecky hovoriacich krajinách už pred dvoma rokmi. A keďže sme načreli do súdka práve tejto automobilky, dnes vám ešte jeden nápad z jej portfólia prinesieme. Aj v tom druhom prípade sa nám pozdáva myšlienka, forma, aj výsledok. No a chceme vám aspoň trocha rozjasniť vašu tvár. S úsmevom ide všetko lepšie... Takže príjemný víkend!

Jozef Vydra
ZDROJ: VW

Komentáre k článku


Stream naživo