2014-04-07 19:41:40
Autosalón Bratislava
Autosalón Bratislava má mnoho zaujímavých nových modelov pod plachtou, bude čo odhaľovať!
Zdroj: Ján Hargaš

Čo bude na vás čakať z prekvapení na autosalóne v Bratislave?

Autosalón, to nie sú iba nové modely áut, pekné hostesky a množstvo zvedavých ľudí.

Na autosalóne sa viac ako inokedy, očakávajú prekvapenia. Je pravda, že dnes ich aj pri svetových premiérach poznáme (aspoň) pár dní vopred. Takže aké prekvapenie? Nuž je niečo celkom iné vidieť veci na obrázku a mať ich úplne pred sebou.

Samozrejme, že súčasťou expozícií sú aj sympatické hostesky s informáciami a úsmevmi. A na to sa my chlapi celkom radi pozrieme s rovnakým záujmom, ako na tie plechové krásky...

Autosalón v bratislavskej Inchebe má v tomto roku pripravených množstvo zaujímavých exponátov, ktoré ešte nedávno pózovali na výstavných mólach svetových autoshow. Postupne vám niektoré z nich ešte predstavíme, aby ste sa mohli sami rozhodnúť, že ich predsa len chcete vidieť (zväčša) aj na vlastné oči.

Napríklad taká úspešná elektrická Tesla S by mohla byť jedným z lákadiel výstavných plôch. Nájdete ju vo výstavnej hale D.

 

Zdroj: Ján Hargaš
Zdroj: Ján Hargaš

No my sme ju objavili v okolí výstaviska už pár dní pred autosalónom, kde sa jej majiteľ prišiel dohodnúť na podmienkach a možnostiach vystavenia vozidla. My sme ju dnes boli vyhľadať priamo vo výstavnej hale, kde už stála pripravená lákať pohľady budúcich majiteľov. Pripojená káblom na elektrickú sieť spokojne „nasávala“ energiu do svojich akumulátorov.

Zdroj: Martin Janáček
Zdroj: Martin Janáček

To ale nie je všetko, na čo sa môžete na autosalóne tešiť. Okrem „bežných“ vozidiel, ktoré mali nedávno svoju premiéru na svetových výstavách a pribudli do ponuky importérov jednotlivých značiek vždy poteší oko každého motoristu niečo, čo nie je celkom bežné na cestách. Treba navštíviť časť Exclusive salon, kde srdce motoristu pookreje a poskočí od radosti. Nájdete tam vozidlá zvučných značiek: Ferrari, Maserati, Porsche, Bentley, Rolls-Royce, Nimrod, Lamborghini a iné v prostredí St. Tropéz.

Zdroj: Ján Hargaš

A kde nájdete túto povestnú a exkluzívnu časť výstavy automobilov? Sledujte pravý rockový zvuk Rádia Rocková Republika, ktoré má svoj stánok v hale A1 hneď pri vchode do tejto oázy luxusu a hrajte na Autosalóne s Rádiom Rocková republika o zaujímavé ceny. Príďte, zaregistrujte sa a môžete si zahrať svoj obľúbený rockový hit  na  Xbox  Guitar hre a hráte tak o hlavnú výhru - kompletnú diskografiu skupiny METALLICA.

Samozrejme čakajú Vás rôzne ďalšie hry o  atraktívne ceny, bohatý program v sobotu, napríklad súťaž o najlepší rockový outfit (FB fanúškovia môžu hlasovať, kto získa viac najviac likeov vyhráva), Vadim Bušovský zahrá na gitare, a mnoho inej zábavy. Viac podrobností sa dozviete priamo z vysielania rádia. aj na našich stránkach v nasledujúcich dňoch.

Je dobré prísť do tejto časti, pretože v spoločnom priestore s luxusným časopisom Luxury Magazine ON a sídli aj stánok redakcie Podkapotou. Po vyplnení anketového lístka budete vďaka spolupráci s Ferrari & Maserati Club Slovensko súťažiť o zaujímavý pobyt vo Vysokých Tatrách.

No jwdnoznačne vám odporúčame prísť a zažiť atmosféru autosalónu na vlastnej koži a vidieť to všetko na vlastné oči, lebo naozaj bude sa na čo sa pozerať. Vstupenky si zabezpečíte v pohodlí domova na stránke:

Ďalšie podrobnosti vám prinesieme už zajtra a v priebehu nasledujúcich dní. Sledujte nás, budeme pravidelne zverejňovať aktuálne informácie z diania na výstavných plochách.

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo