2014-02-08 13:20:00
AAA Auto sa vracia
AAA Auto sa vracia do Maďarska
Zdroj: AAA

AAA AUTO sa po piatich rokoch vracia do Maďarska

Finančná kríza zapríčinila, že sa jeden z najväčších hráčov na trhu s jazdenými autami v strednej a východnej Európe vzdal maďarského trh, dnes hlási návrat.

AAA AUTO sa po piatich rokoch vracia na maďarský trh s cieľom stať sa s 1 000 vozidlami na jednom mieste opäť najväčším obchodníkom s jazdenými automobilmi v krajine. Od začiatku februára AAA AUTO začala vykupovať vozidlá a prevádzkovať call centrum, v marci sa rozbehne predaj a v plnej prevádzke vrátane finančných služieb bude pobočka vo Fóte v apríli.

„Chceme sa výrazne odlíšiť od konkurencie vekom áut a počtom najazdených kilometrov – budeme ponúkať v priemere mladšie a menej ojazdené vozidlá. V priebehu roka sa chceme stať najväčším obchodníkom s jazdenkami v krajine. Chceli by sme z našej pobočky v Budapešti výhľadovo ponúkať až tisíc automobilov na jednom mieste – to bude naša najväčšia konkurenčná výhoda,“ uviedla k medzinárodnej expanzii generálna riaditeľka Karolína Topolová.

Pobočka AAA AUTO pre Budapešť sídli v mieste bývalej pobočky uzavretej v priebehu svetovej finančnej krízy pred takmer piatimi rokmi. Celková plocha pobočky je 25 000 m2. O zákazníkov a vystavené vozidlá sa tu bude starať viac než 40 zamestnancov.

AAA Auto chce tak ako u nás ponúkať možnosti ako výkup na mieste určenom zákazníkom, výkup v hotovosti, ale tiež možnosť zobrať si auto na úver. Chce tiež poskytovať poistenie mechanickcých a elektrických porúch vozidiel v spolupráci so spoločnosťou Lloyd‘s of London. Svoj návrat chce potenciálnym zákazníkom oznamovať najmä cez televíziu, ktorá je v Maďarsku stále kľúčové médium.

jh
ZDROJ: AAA

Komentáre k článku


Stream naživo