2018-02-19 14:14:01
Honda NSX Liberty Walk
Honda NSX Liberty Walk

FOTO: Honda NSX Liberty Walk je v čiernej jednoducho fenomenálna

Keby mal Batman na výber, takúto NSX by určite mal v garáži. A nielen on.

Honda NSX je sama o sebe unikátnym vozidlom. 3,5 litrová biturbo V6 doplnená trojicou elektromotorov dosahuje maximálny výkon 580 koní a maximálny krútiaci moment 645 Nm. Dosť na to, aby z 0 na 100 km/h zrýchlila za 3,1 sekundy a dosiahla maximálnu rýchlosť cez 306 km/h. Hybridný superšport je unikátny od pneumatík, až po karosériu, no niekomu to skrátka nestačí.

Unikátnosť sa pri takýchto automobiloch cení o to viac o koľko viac má majiteľ na účte voľných prostriedkov. Azda aj preto sa jeden japonský exemplár vymódil v štýle japonskej firmy Liberty Walk. Získal kompletný extra široký bodykit spolu s matnými čiernymi diskami Forgiato Maglia ECL.

Auto sedí tak nízko ako je to len možné, no má nastaviteľný vzduchový podvozok, aby si spodničku neoškrelo. Niežeby to bola prvá Honda NSX, ktorú Liberty Walk upravovalo, no musíte uznať, že v čiernej so širokým bodykitom a s veľkými čiernymi diskami vyzerá skutočne fenomenálne. Keď k tomu prirátam výborné fotky v kontrastnom prostredí uprostred trhoviska niekde v Japonsku, oči sa nevedia vynadívať.

Jasné, na kopanice by ste s takto upraveným autom nevyšli, no to ani s originálnou Hondou NSX. Tu ide skôr o vrchol tuningu, o moderné automobilové "sochárstvo" reflektujúce extravagantný japonský štýl úprav. A extravagantnosti má táto NSX skutočne na rozdávanie. 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: FB, lb, Insta

Komentáre k článku


Stream naživo