2015-03-27 15:30:55
Mercedes triedy S 2005
Mercedes triedy S 2005
Zdroj: wikimedia.org

VIDEO: Tri muchy jednou ranou? Vodič Mercedesu to upravil na 3 motorky!

Tomu sa hovorí muška! Alebo rovno tri? Staré známe slovné spojenie možno upraviť do nečakaných medzí.

A to najmä vďaka vodičovi staršieho Mercedesu z Taiwanu, ktorý jednou ranou síce nezložil dve muchy, pravdepodobne ani jednu. Zložil však rovno tri muchy z hľadiska dopravných prostriedkov, a síce jedným pohybom zložil tri skútre, dovedna štyroch ľudí.

Udalosť sa odohrala zhruba pred týždňom na ostrovnom štáte Taiwan ležiacom neďaleko pobrežia Číny. Vodič čierneho Mercedesu S 350 pravdepodobne prešiel na červenú a zložil prvú vlnu motocyklistov štartujúcich v križujúcom smere.

Aj keď nie je vidieť na svetelnú signalizáciu, z reakcií motocyklistov a vodiča Mercedesu to vyzerá práve na vinu vodiča, ktorý sa podľa všetkého pokúsil prejsť na poslednú chvíľu. Zaujímavé je, že ani jeden z motorkárov si blížiace sa ohrozenie nevšimol, rovnako ako pán v čiernom Medveďovi.

Taiwan je známy tým, že veľká časť obyvateľstva preferuje jazdenie na malých skútroch pred automobilmi. Preľudnenosť ostrova a pomerne široké ulice v mestách dávajú vodičom motoriek výhodu v porovnaní s automobilistami.

Lenže tak ako vždy, aj pri skútroch platí, že motorkár by mal byť dvakrát opatrnejší a predvídavejší než vodič auta. Zatiaľ čo posádku automobilu chránia plechy, motorkárov akurát tak helma.

A práve helma jedného z motorkárov sa ukázala ako opodstatnený ochranný prvok. Našťastie sa nikomu nič vážne nestalo a po ošetrení pár odrenín mohla väčšia časť motorkárov odísť. Prvý motocykel to však schytal najhoršie, a určite ho čaká oprava.

jh
ZDROJ: liveleak.com

Komentáre k článku


Stream naživo