2014-08-08 11:05:00
Kia cee´d - auto
Kia cee´d - auto za rozumnú cenu na okruhu Top Gear
Zdroj: top gear, kia

Chcete si zajazdiť na okruhu Top Gear v aute za rozumnú cenu? No problem!

Stig na vás čaká! Viete, že by ste na okruhu magazínu Top Gear zajazdili lepší čas ako celebrity? Tak sa prihláste! Nie, nejde o žiadnu súťaž.

Vedenie BBC a Top Gear sa rozhodli, že zo svojej celosvetovo úspešnej značky Top Gear vytrieskajú ešte zopár libier navyše.

Okruh, ktorý sa pôvodne volá Dunsfold Aerodrome je už roky spojený so značkou Top Gear.

Nielenže na ňom jazdia moderátori s tými najlepšími autami, ale tiež Stig a ním vyškolené celebrity z celého sveta. Snažia sa prekonať sami seba, aj pokoriť ostatných. Ich dosiahnuté časy sa zapisujú do tabuľky. Na tom je založená jedna časť programu.

Lenže ešte nikdy nedostali možnosť súťažiť s časmi celebrít na jedno kolo celkom obyčajní ľudia. Veď poraziť takého Toma Cruisa - hm, to nemusí byť zlý pocit...  

Od konca augusta to však už bude možné. Stačí sa prihlásiť a zaplatiť 175 libier (alebo 99 podľa toho, čo si vyberiete). Okrem toho, že si okruh prejdete so Stigom a okrem toho, že budete môcť odjazdiť ostré kolo, Top Gear bude tiež organizovať ďalšie atrakcie ako napríklad off road jazdu a podobne.

Top Gear vám však neposkytne na rozbitie/jazdenie najnovšie auto za rozumnú cenu, ktorým je Opel Astra, ale staršiu verziu auta za rozumnú cenu. Rozmlátiť budete môcť Kiu Síapostrofdí. V preklade z „Clarksonštiny“ Kiu cee´d.  

Viac info nájdete tu.

Program sa začne 27 augusta. Tak čo, idete do toho?

Ján Hargaš
ZDROJ: telegraph.co.uk

Komentáre k článku


Stream naživo