2014-07-05 04:45:00
Hnedé trenky nie sú
Hnedé trenky nie sú vždy zlé...

VIDEO: Cestný pirát na Sandere bude potrebovať nové trenky...

Ale môže byť rád. Lepšie hnedé trenky ako zavretú truhlu na pohrebe. Spod kamióna by ho vyberali po kúskoch...

Na našich cestách dosť nezvyčajná záležitosť, čo poviete? Pirát na Dacii Sandero? Máloktorý vodič Dacie jazdí agresívne, a to nielen preto, lebo staršie Dacie mali problém s bezpečnosťou. Dacia jednoducho nie je macho auto.

Ale to neplatí v Rusku. Tam je Dacia... resp. Renault Sandero omnoho viac kúl ako najbežnejšie vozidlá. Aj keď poznáme jednu Ladu 2107, ktorá je určite drsnejšia ako spomínané Sandero.

Vodič Renaultu Sandero si to akosi zle vypočítal. Rozhodol sa, že predbehne dva kamióny (a možno viaceré) naraz. Poriadne to vypeckoval, hodil sa do ľavého pruhu a hybaj do útoku! Spoza kamiónu vybaveného palubnou kamerou vyletel ako raketa, no keď už bol na úrovni ďalšieho, rozsvietili sa mu brzdové svetlá.

Hneď je jasné prečo. Vodič protiidúceho kamiónu bliká svetlami a možno i trúbi, zároveň brzdí. Kolos vážiaci pokojne aj tridsať ton je však nemožné zabrzdiť na pätníku.

Našťastie zabrzdiť ľahkého Sandera nie je taký problém... Očividne šikovný, i keď dosť hlúpy vodič to dokázal a neuveriteľne tesne sa zaradil do svojho pruhu.

Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo