2013-06-23 05:02:00
Bugatti Veyron v zlatom
Bugatti Veyron v zlatom ošatení
Zdroj: Wrappedworld

Chcete drahé, hriešne drahé auto? Začnite rapovať, asi to pekne vynáša

Rapper Flo Rida mal už v garáži nejedno z áut kategórie superšport. To najnovšie má netradičný vzhľad.

Pred časom to bol čierno-červený Bugatti Veyron, potom sa rozhodol pre model, čo mal chrómovaný vzhľad, teraz zatúžil po zlato chrómovanom Bugatti Veyron na akcii nápady módy... V jeho garáži pritom pristáli aj také vozidlá, ako Ferrari 458 a California.

Nuž, asi je módou mať pozlátené auto. Čo to však stojí? Nevieme, Fakt nie. Toto sú totiž kusovky, ktoré nemajú oficiálnu cenu. Takže aspoň na pripomenutie:

Ak ste si mysleli, že flossing a stunting sú dva nezávislé výrazy pre čistenie zubov dentálnou niťou a kaskadérske kúsky, ako je skákanie cez okno vyrobné z cukru, anglický slang, hovorí o niečom celkom inom.

Ide o toto: v podstate toto slovné spojenie znamená, že sa dáva na obdiv honosný hmotný majetok, podľa možnosti tak, aby vás každý videl a každý o vás vedel.... Je potom jasné, že hlavne finančne menej vybavení ľudia majú z tohto problémy a cítia sa nesvoji.

Zdroj: Wrappedworld
Zdroj: Wrappedworld

Rapera Flo Rida teraz môžeme pridať do tejto kategórie s ľahkosťou. Zatiaľ čo jeho predchádzajúce jazdy boli vždy spojené s otáčaním hláv (a nie nutne vždy v pozitívnom zmysle), jeho nedávno získané vozidlo porazí doteraz všetky. Je to zlatom potiahnuté Bugatti Veyron, ktoré už samotné vyčnieva. No a po tejto úprave to bude ešte žiarivejšia prezentácia majetku.

Pýtate sa, kto je raper Flo Rida? Patrí k druhu stredného prúdu v hudobnom priemysle, a preto jeho jediný spôsob, ako vyniknúť, nie je vďaka kvalite svojich hudobných diel. Je už jasné, prečo musí zaujať inak.

Jozef Vydra
ZDROJ: carscoops.com, Wrappedworld

Komentáre k článku


Stream naživo