2023-09-27 19:30:00
Škoda Kodiaq skice
Škoda Kodiaq skice
Zdroj: škoda

Nový Kodiaq je opäť o kus bližšie k premiére. Značka ukázala realistické skice

Značka Škoda pokračuje v tízingu svojich dvoch veľkých noviniek. Kodiaq príde už o pár dní.

Nová generácia modelu Kodiaq bude väčšia, zároveň značka sľubuje emocionálny ba priam dynamický dizajn. V preklade - urobí všetko preto, aby jej nová väčšia škatuľka na kolesách vyzerala zaujímavo a v duchu súčasného dizajnového smerovania značky. Na prvý pohľad môžeme vidieť čistejšie plochy, menej prelisov, no stále typické Škoda ostré hrany, ktoré auto budú väčšmi odlišovať od kolegov v rámci koncernu. Vraj sa nový Kodiaq môže pochváliť "skulpturálne tvarovanou kapotou," (nikto nevie, čo to je, ale znie to dobre), hranatými podbehmi kolies a diskami s priemerom 17″ až 20″ palcov. Ďalšou dizajnovou zaujímavosťou je voliteľné vyhotovenie D-stĺpiku v odtieni Dark Chrome.

Na modeli Kodiaq debutujú predné svetlomety Matrix-LED druhej generácie. Výrazný široký svetelný podpis na zadnej časti v tvare písmena C siaha ďaleko do stredu piatych dverí. V spodnej časti je červený pás spájajúci zadné svetlá. Celkový vzhľad podporuje výrazný zadný nárazník. Všimnite si nový nápis Škoda v strede piatych dverí. 

Svetová premiéra bude vysielaná naživo prostredníctvom platformy Škoda Storyboard a na kanáli Škoda YouTube 4. októbra 2023 o 18:45 SELČ.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Škoda

Komentáre k článku


Stream naživo