2012-12-28 14:29:29
KL Racing Team na
Aj posádka Kukučka - Podobník si vyskúšajú trať v Maďarsku.
Zdroj: autosportfoto.sk/Tibor Szabosi

KL Racing Team na Hungaroringu

Napriek tomu, že teraz po Vianočných sviatkoch ešte stále panuje pokoj, automobiloví pretekári neustále zvažujú, kde by mohli aj v tomto čase prehnať svoje súťažné vozidlá.

Túto možnosť majú na maďarskom okruhu Hungaroring a v jeho bezprostrednom susedstve. Na Szilveszter Rally 2012 nebudú okrem množstva maďarských súťažných posádok chýbať ani slovenskí rely jazdci z tímu KL Racing Team. Posádky Vlastimil Majerčák s Marcelom Kollárikom a Tomáš Kukučka s Marekom Podobníkom sa dnes postavili na štart vo vozidlách Mitsubishi Lancer EVO IX.

Premiéra pre Majerčáka

„V Maďarsku som ešte nikdy neštartoval. O Szilveszter Rally som už všeličo počul a som zvedavý ako to na tejto súťaži bude fungovať. Chceme spoločne s Marcelom využiť poslednú súťaž v roku 2012 na dobré pojazdenie, ale veríme, že bude panovať aj dobrá zábava,“ rozhovoril sa Vlasto Majerčák.

„Dúfam, že na Hungaroringu bude poriadna kopa snehu. Rozjazdili sme sa na tomto povrchu už v Prešove na Winter Cupe, tak by sme radi pokračovali aj ďalej. Dúfam, že to bude pekné spestrenie sviatkov,“ dodal Tomáš Kukučka.

Množstvo posádok na štarte

„Veľmi ma prekvapil neskutočný počet prihlásených posádok. Predpokladám, že to organizátor zvládne v pohode. Radi by sme sa týmto posledným podujatím v roku 2012 odvďačili nielen našim posádkam KL Racing Teamu, ale dobrým výsledkom aj partnerom, ktorí nás počas celého roku podporovali. No nebude to vôbec jednoduché", dodal na záver manažér KL Racing Teamu, Marek Lokaj.

Szilveszter Rally 2012 štartuje v piatok 28.decembra 2012, meno víťaznej posádky sa dozvieme v sobotu 29.decembra 2012. Organizátori pre všetky súťažiace posádky pripravili takmer šesťdesiat ostrých kilometrov.

Jozef Vydra
ZDROJ: KL Racing Team

Komentáre k článku


Stream naživo