2012-12-28 12:30:00
Aj Srnka na Szilveszter
Ako sa darilo Tomášovi Ondrejovi, sa dozvieme už zajtra.
Zdroj: autosportfoto.sk/Tibor Szabosi

Aj Srnka na Szilveszter Rally

Čo vznikne z toho, keď sa na miesto spolujazdca neposadí navigátor, ale manažér športového tímu? To je otázka, ktorej riešenie dá zajtrajší deň - po skončení tohtoročnej Szilveszter Rally v Maďarsku

Tomáš "Srnka" Ondrej dokázal spolu s CMM Media Sport Team v roku 2012 dosiahnuť v rely súťažiach veľa dobrých umiestnení, ale aj víťazstiev. To po záverečnom účte vyvrcholilo ziskom majstrovského titulu v triede 3. Aj preto sa predstaví Tomáš solu s manažérom CMM Media Sport Teamu na poslednom tohtoročnom rely podujatí v Maďarsku. Jazdí sa dnes a zajtra 67 kilometrová trať, v ktorej rámci je 57 kilometrov rýchlostných skúšok.

„Rád by som sa poďakoval tímu CMM Media Sport za možnosť štartovať na tomto podujatí. Rád sa porovnám s maďarskými posádkami, s ktorými som tento rok nemal možnosť súperiť na spoločných tratiach,“ povedal Tomáš Srnka Ondrej.

A ako je to s tým manažérom na horúcom sedadle? Nie je to jeho prvotina, či ak chcete debut. Sám k tomu povedal: „Opäť si vyskúšam úlohu spolujazdca v rely aute, na čo sa naozaj veľmi teším. Odštartujeme s Mitsubishi Lancer EVO IX z dielní Srnka motorsport. S ním Tomáš vybojoval titul majstra Slovenska v triede 3. Verím, že to bude poriadna zábava a my si to spoločne užijeme,“ dodal Martin Markovič, manažér CMM Media Sport.

Jozef Vydra
ZDROJ: CMM Media Sport Team

Komentáre k článku


Stream naživo