2012-12-27 18:44:29
Béreš na Szilveszter Rally
Typický jazdecký štýl "Ďodiho", ako priatelia a známi volajú Jozefa Béreša mladšieho.
Zdroj: autosportfoto.sk

Béreš na Szilveszter Rally v Subaru

Fanúšikovia rely súťaží na Slovensku si určite ešte dobre pamätajú obdobie, keď Jozef Béreš mladší získal svoj prvý titul absolútneho majstra Slovenska. Bolo to v roku 2005 a "Ďodi" Béreš jazdil po slovenských rely tratiach na vozidle Subaru Impreza STi.

Odvtedy však už uplynulo dlhých sedem rokov: Mladšieho Béreša sme už v spolupráci so Subaru Impreza nevideli. Teraz sa všetko vracia späť. Na nadchádzajúcej Szilveszter Rally 2012 sa Ďodi opäť predstaví s vozidlom Subaru Impreza. 

Subaru Komárno sa predstavuje

Za týmto tímom treba hľadať nášho jediného jazdca z južného Slovenska, Mária Csente z Komárna. „Som veľmi rád, že sa mi podarilo dohodnúť sa Jožkom Bérešom na reprezentácii nášho nového tímu, s ktorým budeme v budúcom roku jazdiť. Ďodi na Szilveszter Rally, ktorá sa bude konať v blízkosti aj pramo na okruhu Hungaroring bude jazdiť na mojom Subaru Impreza, s ktorým som sa ja zúčastňoval v tomto roku na slovenských majstrovstvách. Neviem teraz ešte povedať, či je to jednorazová spolupráca, alebo z toho bude aj niečo viac. Všetko je ešte veľmi čerstvé. Bol by som rád, ak by som mohol Jozefa Béreša mladšieho predstaviť na začiatku budúcoročnej sezóny ako jazdca nášho tímu. To je však ešte veľmi ďaleko,“ vysvetlil Mário.

Szilveszter Rally 2012

Odštartuje na maďarskom okruhu Hungaroring a v jeho tesnej blízkosti už zajtra a bude sa konať v dňoch 28. a 29. decembra 2012 ako voľná súťaž. Organizátor pre súťažiacich pripravil trať s celkovou dĺžkou 65 kilometrov, pričom počet ostrých kilometrov je 57. Má na nej štartovať predbežne aj päť ďalších slovenských posádok a Béreš starší. Podrobnosti vám prinesieme.

Jozef Vydra
ZDROJ: Subaru Komárno

Komentáre k článku


Stream naživo