2017-06-01 09:55:00
Renault Captur 2017
Renault Captur 2017
Zdroj: Jozef Vydra

VIDEO: PRVÁ JAZDA vynoveného Renaultu Captur – výrazný posun

Renault Captur je s 215 670 predanými kusmi v segmente B za rok 2016 najpredávanejší mestský crossover v Európe.

Renault sa tohto výsostného postavenia nechce vzdať. Pripravil pre Captur zmeny, ktoré ponúkajú nielen výraznejší dizajn, ale aj nové technológie. Po prvýkrát je dostupný aj v špeciálnej výbave Initiale Paris.

Ako sa ukázalo už pri premiére na ženevskom autosalóne, Captur dostal nový dizajn zvonka, ale aj vo vnútri. Auto má na prvý pohľad mriežku chladiča, ktorou posilnil svoje príbuzenstvo s dizajnom crossoverov Renault. Zaradil  sa tak do línie s veľkými súrodencami crossoverov značky, kde sú nový Koleos a Kadjar.

Renault Captur prichádza v týchto dňoch aj na slovenský trh. Preto sme radi prijali pozvanie vyskúšať si ho tesne pred uvedením aj za volantom.

Ak si chcete video prezrieť v lepšej obrazovej kvalite, vyskúšajte Full HD režim

Záver...

... je celkom jednoduchý: doteraz zaujímavý a výborne predávaný Captur sa posunul k vyššej kvalite. Najprestížnejšia výbava osloví aj doteraz menej rozhodnutých záujemcov, či skôr záujemkyne, ktoré chcú menší, kompaktnejší crossover, ale výbavou podobný vrcholným segmentom. Na výber je však dosť stupňov výbavy s pridanou hodnotou a možnosťou výraznej personalizácie. Práve aj vysoká miera prispôsobenia požiadavkám svojich zákazníkov vystrelila model po jeho uvedení do popredia záujmu. Vynovený Captur dáva na známosť, že chce na svojom piedestáli zostať a upevniť svoju pozíciu. Renault v tomto smere urobil správny krok.

To, čo sme nestihli povedať, máte možnosť si pozrieť si ešte v nasledujúcom videu:

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo