2015-10-27 14:10:00
Holub, holub...
Holub, holub...
Zdroj: jh

VIDEO: Holub Samovrah prechádzal cez cestu mimo prechodu. Spôsobil reťazovú nehodu!

Nezodpovedný holub prechádzal cez dvojprúdovú cestu mimo prechodu. Spôsobil tým dopravný kolaps.

Nuž, nečudujme sa. Ani mnoho ľudí nevie správne prechádzať cez cestu, nieto ešte holuby. Aj ľudia radšej než prejsť pár metrov na neďaleký prechod prechádzajú ako splašené kurence, prepletajú sa pomedzi autá a riskujú len pre pár ušetrených metrov.

Keď sa to udeje mimo frekventovaných ciest, to ešte pochopím, ale že prechádzajú cez viacprúdové cesty za dopravnej špičky, keď len pár metrov od nich je prechod, pritom sa už rozum zastavuje.

Rovnako sa zachoval aj holub na videu pochádzajúcom z Ruska. Očividne bol indisponovaný (zlomené krídlo?), možno aj spoločensky unavený (veď to bol Rus), alebo si len zabudol doma letecký preukaz. Skrátka sa po chvíli rozhodovania vybral cez frekventovanú cestu.

Vodič strieborného Focusu sedan si ho všimol a pokúsil sa uchrániť mu život. Inštinktívne dupol na brzdy a zastal. Tí za ním však takí rýchli neboli a polámané plasty i skrivené plechy boli na svete. Podľa našich informácií holub prešiel na druhú stranu, no polícia po ňom ako vinníkovi nehody ešte pátra.

Nuž holub, holub. Ber si príklad z iných tvojho druhu, či príbuzných druhov. Aj tí sa už naučili, že cez cestu sa prechádza cez prechod, a nie halabala kade tade...

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo