2014-11-05 15:05:00
Honda Civic Type-R Concept
Honda Civic Type-R Concept
Zdroj: Honda

VIDEO: Honda Civic Type R ukazuje svoj charakter. Ste aj vy Type R?

Honda spustila zaujímavú kampaň na ozrejmenie rozdielu medzi bežným Civicom a Civicom Type R.

Honda pred pár dňami spustila mimoriadne zaujímavú video kampaň na serveri youtube.com. Môžete si pozrieť biele video, ktoré má aj červenú alternatívu...

Prvé video zachytáva otecka dvoch dievčat, ktorý ich poobede vyzdvihol zo školy. Cesta domov je nudná, ale bezpečná a pohodlná. Symbolicky biely Civic pokojne dorazí domov, malé slečny vyskočia z auta, lebo pred domom k nim kráča ich dedo. Zvítajú sa a odrazu prichádza prekvapenie s oslavou v egyptskom štýle.

Alternatívne video má tiež čo to spoločné s vyzdvihnutím, s cestou a s Civicom. Ibaže namiesto bieleho bežného Civicu je hlavným aktérom videa červený Civic Type R. Druhé video ukazuje „druhú tvár“ Civicu, ktorou je pochopiteľne pripravovaná športová verzia Type R.

Biele a červené video však nie sú len tak bežne zavesené na videoserveri. Sú interaktívne a spojené do jedného. Na to, aby ste aktivovali druhú tvár Civicu, musíte stlačiť písmeno R na klávesnici.

Honda tak poukazuje na skutočnosť, že Civic Type R môže byť ako obyčajný rodinný hatchback, tak i dravý hot-hatch.

Zaujímavé je, že Honda si dala pozor na to, aby svoj Type R nespájala s kriminálnou činnosťou. Nebudeme Vám prezrádzať ako, ale posolstvo interaktívnych videí je jasné: „druhá tvár“ Civica neznamená zločineckú tvár...

Najprv, pre lepšie pochopenie, si pozrite teaser k tomuto interaktívnemu počinu. Na jeho konci môžete kliknutím na odkaz hondatheotherside.com (ktorý sa vám vo videu zobrazí) prejsť priamo na dané video. Potom už stačí len ťukať do písmenka R na klávesnici a užiť si obe alternatívy :).

 

Ján Hargaš
ZDROJ: Honda

Komentáre k článku


Stream naživo