2015-01-11 04:00:00
Vybrzďovanie je arogantné správanie
Vybrzďovanie je arogantné správanie za volantom
Zdroj: jezdetepomalu

VIDEO: Dvaja namyslení ignoranti súperili na českej diaľnici D1

Keď sa stretnú dvaja hlupáci za volantom, výsledkom je násobenie hlúposti.

Pozrite sa na dôkazný materiál v podobe videa, ktoré sa podarilo nakrútiť na príjazde po diaľnici D1 do Prahy a bude vám to jasné. Zo stretu dvoch blbcov môže byť poriadna mela.

„Vybrzďovanie“ je arogantné správanie, ktoré na cesty nepatrí. No asi máte aj vy vlastnú skúsenosť, že takto, alebo podobne si mnohí vodiči vybavovali účty už od nepamäti. Až s rozšírením palubných kamier máme možnosť pozrieť sa na to aj s odstupom času a pekne verejne. Ako v prípade dvoch výtržníkov v striebornej Octavii Combi a tmavom Golfe Variant. Stačilo málo a začali si dokazovať, kto je v práve a prečo je ten druhý de..l, jednoducho menej tolerantný. Prečo to všetko? Pre takú hlúposť – akosi sa nezhodli pri prechádzaní z pruhu do pruhu.

Vodič Octavie pravdepodobne očakával, že mu šofér Golfa uvoľní miesto na predbehnutie pomalšieho auta tým, že prejde do ľavého pruhu. No to je iba dobrá vôľa a ten to urobiť nemusel a zrejme už ani veľmi nemohol, pretože zozadu sa blížilo červené Audi. Ako to potom celé dopadlo, až kým sa ich cesty nerozdelili uvidíte sami na priloženom videu.

Za podobné správanie za volantom hrozí obidvom vodičom minimálne pokuta. Ale zaslúžili by si aj trest v podobe „päťadvadsať“ na holú... Lenže keby sa aj jeden, či druhý ozval, alebo by im chceli policajti napariť pokutu, majú smolu. Na neveľmi kvalitnom videozázname sa totiž nedajú rozpoznať evidenčné čísla vozidiel. Žiaľ.

Jozef Vydra
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo