2018-03-13 11:00:00
VAM zabezpečenie
VAM zabezpečenie
Zdroj: Vámoš

Najčastejšie nesprávne výhrady k zabezpečeniu áut proti krádeži: používate ich aj vy?

Tiež neveríte všetkému, čo sa kde napíše? Robíte dobre. Ak niekde bude počuť či čítať tieto výhrady k zabezpečeniu vášho auta VAM systémom, tiež zbystrite.

Prečo? Nie sú totiž pravdivé. Vysvetlíme vám, v čom presne sa mýlia:

Zabezpečenie auta VAM systémom môže zlyhať.

Kvalita zabezpečenia je pri VAM systéme alfou aj omegou. Výsledky sú jasné: z viac ako 6000 vozidiel, do ktorých bol VAM systém namontovaný, nebolo odcudzené ani jedno. Zlodeji sa o to však pokúsili vo viac ako 500 prípadoch.

Pri montovaní zabezpečenia môžu technici poškodiť interiér vozidla či elektroinštaláciu.

Na montáž vozidla ponúka spoločnosť VAM system 100 % záruku, keďže montáž vykonávajú výhradne špičkoví odborníci. Nemôže sa teda stať, že by sa vaša elektroinštalácia porušila či sa zničil interiér, a vy ste nedostali žiadnu kompenzáciu.

Zdroj: Vamos VAM

Zabezpečenie auta sa mi zdá príliš drahé.

Áno, zabezpečenia auta pár stoviek eur stojí. Ale ak si porovnáte to, že žiadne auto s týmto zabezpečovacím systémom ešte neukradli, jeho cena je zanedbateľná.

Rovnako dobre si môžem dať svoje auto zabezpečiť lacnejším zabezpečovacím systémom.

Určite nie. Čisto mechanické ani čisto elektronické zabezpečenie nie je totiž ako zabezpečovací systém dostatočné. Prečo? Ak budete mať len zablokovanú rýchlostnú páku či volant, zlodej toto mechanické zabezpečenie prekoná veľmi jednoducho. A pomocou rušičiek ľahko obíde aj každé čisto elektronické zabezpečenie.

Zdroj: Vamos VAM

Na akom princípe je VAM systém založený?

VAM systém je elektromechanické zabezpečovacie zariadenie, ktoré blokuje v aute naraz až 6 vecí pod mechanickou kombináciou, napríklad aj spojkový či plynový pedál. Vaše vozidlo bude tak dokonale chránené pred každým možným spôsobom krádeže, takže aj pred:

  • použitím rušičiek GPS/GSM/GPRS signálu,
  • výmenou riadiacej jednotky motora či palubnej dosky,
  • výmenou spínacej skrinky,
  • použitím duplikátu kľúča,
  • použitím čítačky kódov či diaľkových ovládaní.

Ako je možné, že je VAM doteraz neprekonaným zabezpečovacím systémom?

Na svedomí to má klasická kombinatorika – v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach a každé používa svoj vlastný logický kód kombinatoriky. Montáž zabezpečovacieho systému je tak pre každé auto iná, individuálna. Dokonca ani v prípade rovnakého modelu auta nie je VAM systém namontovaný rovnako, a preto je krádež takto zabezpečeného vozidla v podstate nemožná.

Viac o tom, ako VAM systém ochráni vaše vozidlo pred zlodejmi, si prečítajte na webe: www.autoalarm-vamos.sk, alebo sa informujte na čísle 0902 846 888.


AUTOR: © Zoznam/red
ZDROJ: VAM

Komentáre k článku


Stream naživo