2022-10-26 11:20:00
Toto vo Volkswagene skončí
Toto vo Volkswagene skončí
Zdroj: jm

Volkswagen počúva svojich zákazníkov. Tento volant pošle do...

Nie všetko čo prinesie vývoj je hodné nasledovania. Volant s kapacitnými plôškami rozhodne nie.

Volkswagen uviedol nový volant s veľkou slávou. V tom čase to azda vyzeralo ako dobrý nápad, lenže dnes je aj tejto veľkej značke jasné, že niekedy je progres celkom zbytočný. V tomto prípade určite.

Osobne som si to mal možnosť vyskúšať na viacerých nových modeloch značky a zakaždým som ťažko nachádzal slová. Ono to aj funguje, aj zvyknúť sa na to dá, ale bez toho je život skrátka krajší, jednoduchší a pohľad z vozidla sústredenejší. Úplne stačí, že sa musíte pre bežné veci dotýkať displeja infotainmentu, nieto ešte na trikrát robiť na volante základné pohyby.

Informáciu o tom, že sa vo Volkswagene pohnú správnym smerom - smerom späť, priniesol Thomas Schäfer na firemnom Linkedin profile.

Tvrdí, že vylepšujú svoje portfólio a zjednodušujú ovládanie súčastí vozidiel, preto vracajú volant s fyzickými tlačidlami, no má toho byť vraj viac. Lebo presne to si želajú zákazníci.

Kedy a v ktorom aute sa normálny volant vráti, to neprezradil, najbližšie by to mohol byť Golf, ktorý budúci rok čaká facelift. Tak uvidíme.

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: VW via Linkedin

Komentáre k článku


Stream naživo