2014-01-30 14:40:00
Corvette a dcerenka
Corvette a dcerenka
Zdroj: Corvette a dcerenka

Najlepší tatino: požičal Corvette, aby sa dcérenka naučila driftovať!

No nechceli by ste takého? 20-ročná dcérka sa po jeho rýchlokurze naučila tak „driftovať“že až...

Perfektný tatinko sedel vedľa dcéry a učil ju ako urobiť poriadny „donut/burnout“ respektíve, pekne po slovensky, ju učil ako spáliť a zodrať pneumatiky na požičanom aute.

A čo k tomu okrem Corvette potreboval? V podstate nič. Iba nervy zo železa a kreditku zo zlata... no a nejaký voľný priestor. Najlepšie prázdne parkovisko, kde ich nikto nebude rušiť.

A keď sa dcérke zo začiatku nedarilo udržať auto v šmyku, so smiechom vyhlásil: „Ty sa príliš bojíš, aby si spravila poriadny drift!“

To sa dcére nepáčilo, a tak sa snažila a posúvala bariéru strachu čoraz ďalej. Až to nakoniec urobila poriadne, tatko rýchlo vystúpil, natočil jej krásne zadymené osmičky na parkovisku a video šupol na net. Pyšný tatino len rastie pýchou, keď sleduje ako pribúdajú pozretia na portály youtube.com. A keby sa tatino dozvedel, že jeho roztrasené video doletelo až na Slovensko, to by „teprf“ padol na zadok!

Síce  videu trvalo viac než tri roky, kým prišlo na Slovensko, ale čo sa dá robiť, keď sa video, či videá zatúlali niekde cestou...

V prvom videu uvidíte skôr roztrasenú palubnú dosku a dcérkine mohutné ruky ako poriadne osmičky. Avšak komunikácia medzi tatom a dcérou stojí za vypočutie. Až v druhom videu uvidíte „drift“, keď tato vystúpi z auta a nechá to iba na svojho vlasatého potomka.


Ján Hargaš
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo