2017-05-02 16:40:05
Autosalón v Bratislave 2017
Autosalón v Bratislave 2017
Zdroj: Ján Hargaš

VIDEO PREHLIADKA: Nestihli ste autosalón v Bratislave? Pozrite všetko dôležité 2!

Máme pre vás sľúbenú druhú časť video prehliadky. Pripomeňte si autosalón v Inchebe.

Bratislavský autosalón v Inchebe sa v nedeľu skončil. Jedna z najväčších motoristických udalostí na Slovensku prilákala desaťtisíce návštevníkov. Kým niektorí by si radi autosalón pozreli aj na videu a prehliadli si autá aj bez množstva návštevníkov, ktorí tam boli v čase ich návštevy, iní zasa do Bratislavy ani nešli, pretože jednoducho nestihli, alebo je pre nich hlavné mesto príliš od ruky.

Pre obe skupiny máme preto pripravenú už druhú časť nášho veľkého všeobímajúceho videozáznamu z autosalónu. V prvej časti ste videli prvú polovicu stánkov vystavovateľov a vystavené automobily, v druhej celkom pochopiteľne druhú časť. Tu si budete môcť pozrieť značky ako Alfa Romeo, Fiat, Mini, BMW, Audi a samozrejme autá z exkluzívnej časti salóna.

Nebudem to dlhšie naťahovať, ponúkame vám obe časti videa hneď za sebou. Ak ste teda nevideli tento článok s videom, môžete si pozrieť aj prvú časť priamo v tomto článku.

Takže najprv pre tento článok dôležitejšia druhá časť autosalónu. V druhej časti začíname tam, kde sme skončili - pri Mercedese, pokračujeme k Mazde, BMW a ďalším. Nižšie nájdete aj prvú časť, kde nájdete značky ako Peugeot, Toyota, Hyundai, Renault a iné. 

A tu je prvá časť videa. 

 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo