2016-05-09 14:05:00
Legendy na CAR AT
Legendy na CAR AT TUNING party XIII
Zdroj: caratagency,sk,lera.sk,

Legendy na CAR AT TUNING party XIII

Najväčší motoristický festival na Slovensku avizuje účasť svetovej legendy!

15-násobný motocyklový svetový šampión a víťaz 122. pretekov Grand Prix, Giacomo Agostini z Talianska sa 11.6. na CAR AT TUNING PARTY predstaví s továrenským motocyklom MV Agusta!

V dňoch 7.-12. júna 2016 sa na Slovensku pod záštitou Prezidenta Slovenskej republiky Andreja Kisku, po prvý raz uskutoční celosvetová prehliadka historických vozidiel a motocyklov s názvom FIVA World Rally. Organizátora tradičného podujatia „Zlaté stuhy,“ Jána Horňáka nadchla myšlienka, aby sa súčasní motoristi, motoristickí športovci a tuneri stretli s pretekármi a majiteľmi historických vozidiel a spoločne vytvorili dokonalú ukážku vývoja motorizmu a pretekov.

Preto bude sobotné popoludnie na CAR AT TUNING PARTY patriť okrem štandardných súťaží a motoatrakcií aj okruhovým jazdám a výstave exkluzívnych veteránov a exhibíciám legendárnych pretekárov. Okrem fenomenálneho Giacoma Agostiniho sa na okruhu predstaví aj slovenská legenda – Peter Baláž - zaslúžilý majster športu, ktorý patrí medzi najväčšie osobnosti histórie československého motocyklového športu.

Zdroj: caratagency,sk,lera.sk,

Už 13. ročník CAR AT TUNING PARTY sa stane dejiskom fantastického motoristického lunaparku! Okrem šampionátov v driftoch, šprintoch, súťaží dbDRag a TOTAL DIP TUNING BATTLE, budú mať návštevníci možnosť vidieť dych berúce exhibície najlepších slovenských kaskadérov v programe MOTOTVSHOW.

Zdroj: caratagency,sk,lera.sk,
Zdroj: caratagency,sk,lera.sk,

Krkolomné akrobatické kúsky na motorkách môžu pokojne konkurovať aj svetovým špičkám. Organizátori avizujú tiež očakávané nočné drifty, množstvo interaktívnych súťaží, atrakcií a nadupaný festivalový line-up s hviezdami hip-hopovej scény - KONTRAFAKT, MOMO, ZVERINA, ČISTYCHOV, STRAPO, nebude chýbať semifinále a finále súťaže RESTART FREESTYLE BATTLE, finále prestížnej súťaže krásy MISS CARAT TUNING, párty s rádiom EUROPA2, In Da Club Stage s EDM setmi známych DJ-ov, ako aj množstvo ďalšieho interaktívneho programu a festivalovej zábavy!

Nezabudnite, že lístky na festival si môžete kúpiť aj cez túto stránku!

Zdroj: caratagency,sk,lera.sk,
Zdroj: caratagency,sk,lera.sk,

PR správa
ZDROJ: caratagency.sk, lera.sk

Komentáre k článku


Stream naživo