2013-06-14 06:11:42
Finalistky súťaže MISS CARAT
Minuloročná naj trojka, kto to bude v tomto roku?
Zdroj: carattuning

Finalistky súťaže MISS CARAT TUNING 2013 vyskúšali aj motokáry

Veľké finále ďalšieho ročníka súťaže dievčenskej krásy je už tesne pred nami, horúčka očakávania stúpa.

Ako by to vyzeralo, keby adeptky na titul Miss v rámci akcie Carat Tuning Party X, ktorá bude 21. júna 2013 na letisku v Piešťanoch, nevedeli šoférovať?

Finalistky preto ako jednu zo skúšok majú za sebou súťaž v halových motokárach, kde titul Miss Carat Tuning – Karting Race 2013 získala Martina Štetiarová. Na 600 metrovej dráhe dosiahla čas na jedno kolo 55,733 sekundy. Druhá bola Zuzana Dzvoníková s časom 56,384 s a tretie miesto vybojovala Olívia Čambalová (56,483 s).

Dosť bolo slov, pozrite sa, ako bojovne boli niektoré dievčatá naladené za volantom - no a takto to vyzeralo na trati

 

Miss Carat Tuning je prestížna súťaž ženskej krásy, šarmu a sexappealu, ktorá patrí medzi najúspešnejšie a najobľúbenejšie súťaže krásy na Slovensku. Veľká mediána podpora, finálový šou program a pozitívne odozvy širokej verejnosti, robia z Miss Carat Tuning absolútne jedinečnú a originálnu open air akciu medzinárodného charakteru.

Do súťaže sa prihlásilo asi 200 dievčat a porota v zložení Silvia Sakalášová – riaditeľka súťaže, Petra Lenártová – predsedníčka poroty, speváčka Lenka Lera Salmanová, Alex Knapová - Miss Carat Tuning 2012 a ďalší členovia vybrali 12 najkrajších z nich. Tento rok sa prihlásilo  veľmi veľa naozaj krásnych dievčat a preto porota musela okrem klasického castingu urobiť aj semifinálové kolo. S konečným výsledkom ale zavládla spokojnosť a výber je naozaj reprezentatívny. Vo finálovej dvanástke sú rôzne typy dievčat, takže na svoje si príde každý. Hlasujte za svoju favoritku! Ktorá finalistka vyhrá titul Miss Carat Tuning 2013 môžete zistiť sami na vlastné oči, keď sa prídete pozrieť na medzinárodný tuningový zraz  do Piešťan. Carat Tuning Party X sa koná už budúci týždeň v piatok a v sobotu 21. - 22. júna 2013.

Zažite dievčatá pri finále súťaže naživo, lístky na podujatie si môžete kúpiť cez portál predpredaj.sk priamo TU!

Navyše máte šancu vyhrať! Každá vstupenka kúpená v predpredaji do 14.6. ide do žrebovania o atraktívne ceny. Doprajte svojmu autu nový interiér v hodnote 2000€ od firmy TLM dizajn alebo oblepenie v hodnote 1500€ od firmy Wrapp fol.

.Aby ste vedeli, na čo sa máte tešiť, tu je ešte jeden reprezentatívny prierez tým, čo finále súťaže Miss Carat Tuning Party prinesie:

NEZABUDNITE SI POZRIEŤ AJ FINALISTKY V GALÉRII!

Okrem finále Miss Carat Tuning môžete v piatok večer na hlavnom pódiu zažiť tú najväčšiu párty, aká kedy na motoristickej akcii bola!  Čaká Vás veľkolepá Europa2 Dance ExXtravaganza live Road Show, Puerto, H16 a Majk Spirit predstavia nový album, nebude chýbať ani headliner - KONTRAFAKT (Rytmus - Ego - Anys), obrovský ohňostroj k 10. výročiu a pokus o vytvorenie najväčšieho miešaného drinku na Slovensku - ktorý Vám samozrejme zadarmo ponúknu! Na tanečnom pódiu Vás bude do skorých ranných hodín baviť In Da Club party. A celé to bude korunované historicky prvými nočnými driftami na Slovensku!!! Tak kde budete, ak nie na Carat Tuning Party?

Jozef Vydra, Video: esix love, paparacisk
ZDROJ: Carat tuning Party

Komentáre k článku


Stream naživo