2016-09-28 04:25:00
Audi vs Volvo
Audi vs Volvo

VIDEO: Vodič luxusného Audi nestihol oranžovú. Takto "zrušil" odbočujúce auto!

Dupnúť na plyn pred križovatkou v snahe stihnúť oranžovú, vodičovi bieleho Audi nevyšlo.

Namiesto toho, aby prešiel cez križovatku ako víťaz (víťaz nad predpismi a ostatnými autami), križovatku opustil ako porazený. Porazený vlastnou netrpezlivosťou a vysokou rýchlosťou.

Video z Ruska z 23. septembra začína nevinne. Veľká križovatka pretínajúca električkovú trať, na nej hŕba pomaly sa plaziacich áut, dážď, ranná zápcha. Vodič tmavého Volva S60 sa opatrne posúva smerom k vytúženému odbočeniu. Keď už sa zdá, že má voľnú cestu, výhľad mu zablokujú ďalšie odbočujúce autá stojace v dlhej kolóne. Pokúsi sa však konečne prejsť cez križovatku veriac, že svetelná signalizácia mu to umožní. V tom sa spoza prechádzajúceho auta vynorí veľmi rýchle Audi (Q5?) a doslova zdemoluje prednú časť Volva. Obe autá odhodí do strany, po križovatke sa rozletia trosky.

Autor videa tvrdí, že náraz vytrhol motor Volva z auta a ten dopadol mimo križovatky neďaleko zastávky. Nehoda sposobila zranenia viacerým ľuďom, podľa dostupných informácií však nebol nikto zranený smrteľne.

Aj napriek opatrnosti vodiča sedanu Volvo, stačila malá chvíľka nepozornosti, či len prehliadnutie rýchlo sa približujúceho auta a ťažká nehoda bola na svete. Našťastie oba zničené automobily patria k tomu bezpečnejšiemu, čo sa pohybuje po ruských cestách a dokázali ochrániť svoje posádky.

Určiť kto bol na vine je na polícii. I keď je zreteľné, že Volvo malo dať Audi prednosť, vysoká rýchlosť SUV naznačuje, že vodič Volva nemusel mať dostatok času na to, aby si prichádzajúce auto všimol.

 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo