2022-07-31 07:00:00
Obmedzenie na D1
Obmedzenie na D1
Zdroj: NDS a.s.

Začala sa oprava mostných záverov na diaľničných mostoch ponad Váh

Oprava mostných záverov obmedzí dopravu na diaľničných mostoch cez Váh

Oprava a výmena mostných záverov čiastočne uzavrie diaľnicu D1 v úseku diaľničných mostov cez rieku Váh. Na dopravné obmedzenia sa musia vodiči pripraviť od 30. júla. TASR o tom vo štvrtok informovala hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) Eva Žgravčáková.

Čiastočnú uzáveru diaľničiari naplánovali v časoch od 8.00 h od 30. júla do 2. októbra do 18.00 h. Práce zabezpečia po etapách. "Počas prvej etapy budú práce v ľavom jazdnom pruhu súčasne na oboch mostoch v ľavom jazdnom páse, počas druhej etapy v pravom jazdnom pruhu a v odstavnom pruhu súčasne na oboch mostoch v ľavom jazdnom páse," uviedla Žgravčáková.

V rámci druhej etapy prác bude podľa nej výmena mostného záveru rozdelená na dve časti z dôvodu, že tento zasahuje aj do výjazdovej vetvy Exit 174 – Považská Bystrica – Sever.

Doprava na mostoch v ľavom jazdnom páse bude počas prvej etapy vedená vo voľnom jazdnom pruhu popri pracovisku. V rámci druhej etapy bude doprava na mostoch v ľavom jazdnom páse vedená vo voľnom jazdnom pruhu popri pracovisku.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: TASR

Komentáre k článku


Stream naživo