2021-04-18 01:00:00
SAD Žilina
SAD Žilina
Zdroj: transport.sk

Prímestské autobusy v ŽSK začnú premávať v režime pracovných dní

Prímestská autobusová doprava v ŽSK začne od pondelka premávať v režime ako počas pracovných dní a dní školského vyučovania.

Prímestská autobusová doprava v Žilinskom samosprávnom kraji (ŽSK) začne od pondelka (19. 4.) premávať v režime ako počas pracovných dní a dní školského vyučovania. Spoje, ktoré nie sú potrebné pre zabezpečenie dochádzania žiakov a zamestnancov škôl a školských zariadení budú pozastavené. ŽSK o tom informoval na sociálnej sieti.

"Vďaka zlepšeniu epidemiologickej situácie na celom území Slovenskej republiky dochádza postupne k uvoľňovaniu zavedených opatrení proti šíreniu ochorenia COVID-19. Jedným z týchto opatrení je aj otvorenie materských a základných škôl (prvý stupeň + ôsmy a deviaty ročník mimo čiernych okresov)," uviedol ŽSK k zmene režimu autobusovej dopravy.

Zároveň vyzval cestujúcich, aby si pred každou cestou overili spoj. "Zoznam vybraných spojov, ktoré nebudú prevádzkované, je zverejnený na webovom sídle dopravných spoločností SAD Žilina a Arriva Liorbus," dodal samosprávny kraj.

 

AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: TASR

Komentáre k článku


Stream naživo