2021-01-21 01:00:00
Arriva Nitra
Arriva Nitra
Zdroj: SITA

Sobotný režim prevádzky prímestskej dopravy v Nitre nahradí prázdninový

Prichádza ďalšia zmena režimu prevádzky prímestskej dopravy v Nitre a Zlatých Moravciach.

Spoločnosť Arriva upozorňuje cestujúcu verejnosť na ďalšiu zmenu režimu prevádzky prímestskej dopravy v Nitre a Zlatých Moravciach.

„V piatok 22. januára končí prevádzka prímestskej dopravy v sobotnom režime v okresoch Nitra a Zlaté Moravce. Od pondelka 25. januára budú jazdiť spoje prímestskej dopravy v režime letných prázdnin,“ informoval dopravca. Prechod zo sobotného režimu na prázdninový umožnila zlepšujúca sa epidemiologická situácia v spoločnosti Arriva Nitra.

V sobotnom režime premávali prímestské linky v okresoch Nitra a Zlaté Moravce od pondelka 18. januára. Dopravca bol nútený pristúpiť k tomuto obmedzeniu z dôvodu zhoršenej epidemiologickej situácie v regióne, v dôsledku ktorej sa dramaticky znížil počet vodičov autobusov.

Spoločnosť Arriva sa ospravedlňuje všetkým cestujúcim, na ktorých mal núdzový režim negatívny vplyv pri cestovaní za prácou. Od najbližšieho pondelka nebudú premávať iba tie spoje, ktoré nejazdia ani cez školské prázdniny a tiež vybrané spoje, ktoré nepremávajú v júli a auguste. „Veríme, že zvýšená ponuka spojov uľahčí cestovanie verejnou dopravou,“ skonštatoval dopravca.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: TASR

Komentáre k článku


Stream naživo