2016-07-24 04:15:00
Petrolicious E-Type
Petrolicious E-Type

VIDEO: Peruánec a jeho Jaguar E-Type sú dvojica, ktorá spolu zažila neuveriteľné

Ak milujete autá, Jaguar E-Type je auto, ktoré nedokážete predať. Srdce vám to nedovolí.

Jaguar E-Type je jedno z najkrajších a najobdivovanejších áut histórie. Ešte dnes vzbudzuje veľký obdiv, vášne, sentiment a mnohým pohľad naň vyvoláva spomienky. Iba niekoľkí však toto auto vlastnia a dokážu si ho aj užiť, nielen sa pozerať ako naň v garáži padá prach. Lebo niekedy je cesta cieľ, obzvlášť s takýmto autom.

Miguel Rodrigo, architekt pôvodom z Peru dlho túžil po takomto aute. Nakoniec sa mu ho podarilo získať a doviezť do svojej domoviny – do Peru. Odvtedy s autom jazdí a nielen počas víkendov – on s ním aj preteká.

„Som architekt a veľmi ma zaujíma dizajn. Myslím, že toto auto je klasika, ktorú milujú všetci. Nemusíte byť petrolhead, aby sa vám toto auto páčilo“ začína svoj príbeh Rodrigo. „Jazdil som s ním naplno od hranice po hranicu, dvakrát a to bez akýchkoľvek problémov.“ Od hranice k hranici znamená, že s autom prešiel vyše 2000 kilometrov počas pretekov, ktoré vyhral a to takým štýlom, že druhý v poradí prišiel do cieľa o 4 hodiny neskôr...

Príbeh Miguela Rodriga a jeho červeného roadstra Jaguar E-Type je jedným z tých, ktoré fanúšikovia automobilov radi spoznajú. Môže za to nielen prostredie v ktorom sa E-Type nachádza, čo všetko to auto bez problémov prežilo, ale aj vďaka skutočnosti, že video o dvojici Miguel Rodrigo a E-Type vyrobili Petrolicious. Rozhodne stojí za pozretie.

Komentáre k článku


Stream naživo