2017-09-04 16:10:00
Dacia Duster
Dacia Duster

Dacia Duster už poodhalila únikom aj vzhľad interiéru – vyzerá veľmi dobre

Už sme vám predstavili nový Duster zvonka. Teraz prišiel rad aj na vnútrajšok.

Podoba druhej generácie Dacie Duster sa už ukázala svetu na konci augusta, jej interiér ale zatiaľ zostával zahalený tajomstvom. Na verejnosť však prenikli prvé snímky vnútorných priestorov auta.

Vonkajší tvar nového Duster je evolúciou súčasného modelu. Interiér auta sa však medzigeneračne premenil výrazne. Ide o zmenu doslova radikálnu. Treba povedať, že je to veľké a príjemné prekvapenie.

Ako ukazujú prvé obrázky, kabína nového Dusteru bude vyzerať skvelo. Je oproti súčasnému modelu výrazne modernejšia a krajšia. Štýlovým prvkom sú výrazné kruhové výduchy ventilácie na vrchnej časti stredového panelu. Nie sú dva, ako doteraz, ale tri. Zaujímavá je aj viacfarebná kombinácia vnútrajška.

Štvorramenný volant pochádza z modernizovaného modelu Sandero. Obrazovka multimediálneho systému je ale celkom nová. Navyše dizajnéri vypočuli kritiku a potreby motoristov a konečne ju umiestnili o čosi vyššie ako u predchodcu. Teraz bude viac na očiach. Ak ešte dostane rýchlejšie ovládanie, bude to najvýznamnejšia zmeny v interiéri. Pozornosti však zaiste neujdú ani sedadlá. Na prvých, neveľmi kvalitných zobrazeniach však vidno, že v kabíne sú hodnotnejšie materiály, ako mal predchodca.

Poznatky z prvých obrázkov  bude šanca overiť si na nadchádzajúcom autosalóne vo Frankfurte nad Mohanom. Druhé vydanie modelu Dacia Duster tam absolvuje svoju celosvetovú výstavnú premiéru. K prvým zákazníkom sa majú  vozidlá dostať začiatkom budúceho roka.


ZDROJ: Dacia, Renault Group

Komentáre k článku


Stream naživo