2018-03-05 13:55:00
Car of the Year
Car of the Year 2018 - Auto roka

Autosalón Ženeva – sledujte priame VIDEO prenosy na podkapotou.sk

Tento rok na ženevský autosalón neprišli niektoré značky. Vraj nemajú čo predstaviť a chcú ušetriť.

To chceme aj my – ušetriť vám cestu do Ženevy a zároveň pripraviť čo najviac materiálov tak, aby ste sa cítili, akoby ste boli priamo na výstavisku Palexpo. Dokonca aj počas dvoch novinárskych dní, ktoré sa začínajú už zajtra. Určite bude na čo sa pozerať. Nemôžeme byť všade, ale vieme vám sprostredkovať bezprostredné dojmy z výstavných expozícií.

Rozhodli sme sa v tomto roku pre vás priniesť na stránke www.podkapotou.sk aj priame živé vysielania z niektorých významných predstavení a tlačových konferencií. Bude ich viac najmä počas prvého novinárskeho dňa, teda zajtra. 6. marca.

No už dnes začíname dvoma prenosmi. Podvečer od 18:00 to bude Brand Night Volkswagen Group. Tradičné stretnutie koncernu VW s novinármi, na ktorom predstavia nielen dosiahnuté úspechy, ale aj novinky z dielní koncernu VW Group. Navštívte našu stránku pred 18:00, aby ste si ich mohli pozrieť.

o 15:00 sa však začína prvý prenos z vyhlásenia prestížnej ankety Auto roka. Od začiatku v roku 1964, keď sa stal autom roka Rover 2000, ju spoluorganizuje sedem významných európskych automobilových magazínov: Auto z Talianska, Autocar z Veľkej Británie, Autopista zo Španielska, Autovisie z Holandska, L’automobile Magazine z Francúzska, Stern z Nemecka a  Vi Blägare zo Švédska. Výsledky ankety Car of the Year sa už tradične dozvedáme v predvečer ženevského autosalónu. Dnes po siedmy raz, v rámci nadchádzajúceho 88. ročníka Geneva International Motor Show (GIMS).

O titul európskeho Auta roka 2018 súťaží sedem finalistov:

Alfa Romeo Stelvio

Audi A8

BMW 5 Series

Citroën C3 Aircross

Kia Stinger

Seat Ibiza

Volvo XC40

Každý má čo ponúknuť a čím zaujať. Predstavili sme vám ich v momente, keď sa rozhodlo, že týchto sedem statočných vstúpi do záverečného boja o prestížny titul Car of the Year. Aké bolo rozhodovanie 60 člennej medzinárodnej poroty motoristických novinárov z 23 krajín, kde jej členovia musia rozdeliť každý svojich 25 bodov minimálne pre 5 z finalistov, sa dozviete spolu s nami. Stačí, keď, keď sa naladíte na našu stránku pár minút pred 15:00 a budete môcť naživo sledovať ceremoniál, aj dekorovanie víťazného auta roka 2018. To všetko z haly C kongresového a výstavného centra Palexpo v Ženeve.

Stačí, keď kliknete na nasledujúci odkaz:

Car of the Year 2018 slávnostný ceremoniál

Je aj iná alternatíva, ako sledovať vyhlasovanie výsledkov - kliknite v rámci sociálnych sietí na stránku, kde sa dozviete tiež viac...


AUTOR: © Zoznam/Jozef Vydra
ZDROJ: gims.swiss, caroftheyear.org

Komentáre k článku


Stream naživo