2016-03-12 13:27:30
Ženeva – súhrn noviniek
Ženeva – súhrn noviniek
Zdroj: salon-auto.ch

VIDEO: Autosalón Ženeva 2016 – športový sedan, kupé, alebo roadster

Pomaly sa blíži záver autosalónu v Ženeve. Pred nami sú ešte necelé dva dni.

Takmer na konci sú aj videoreportáže priamo z výstaviska. No ešte stále je čo ukázať, program sa nevyčerpal.

Dnes je ponuka rovnako pestrá, ako po iné dni – a predsa trocha iná, ako inokedy. Pozrieme sa na výstavnú plochu, kde má svoje exponáty Jaguar. V jeho prípade sa treba zamyslieť nad otázkou, čo je viac, Či sedan, kupé, alebo roadster. Nezmysel? Ale kdeže. Treba sa poriadne pozrieť, ako to tvorcovia (auta aj reportáže) mysleli.

V prípade BMW 760 Li je jasné, že toto auto je naozaj vlajková loď bavorskej značky z Mníchova. To „L“ znamená predĺženú verziu, ktorej pod kapotou je vidlicový 12 valcový motor. V tomto prípade je rázvor natoľko veľký, že už ani Číňania nemôžu mať problémy. Je ale prekvapujúce, že vzrastom menší ľudia chcú autá s predĺženým rázvorom...

Verili by ste, že poriadny kus zábavy si môžete užiť aj so športovým autom s pohonom na plyn? e-mobil nie je ani mobilná aplikácia, ani nová forma elektronickej komunikácie, ale niečo, čo vám ukáže nový rozmer pohonu aj zábavy.

Viete kto vyhral? Teda ktorý z výstavných stánkov získal cenu za najlepšiu expozíciu? Favoritov bolo viac, vlastne veľmi veľa. No víťaz môže byť iba jeden. Takže the Winner is... to sa dozviete v reportáži.

Na záver sa predstavia štyri kruhy a dve ženy. Dve mladé dievčiny Jasmin a Sarah patria návštevníčkam ženevského autosalónu. Jedna po prvý raz, druhá tam chodí pravidelne. Dôvody ich návštevy sú prekvapujúce. Dozviete sa na záver dnešnej várky videoreportáží z 83. ročníka automobilového salónu v Ženeve. Príjemné sledovanie:

Jozef Vydra
ZDROJ: salon-auto.tv

Komentáre k článku


Stream naživo