2017-04-21 15:45:00
Honda Civic Sedan
Honda Civic Sedan
Zdroj: Honda

Honda Civic Sedan prichádza na slovenský trh, bude aj na Autosalóne

O dva týždne, teda 5.5.2017 sa začína oficiálny predaj nového modelu Honda Civic Sedan.

Desiata generácia modelu Honda Civic vo verzii sedan predstavuje významný krok pre spoločnosť Honda v segmente C vďaka najväčšiemu vývojovému globálnemu programu jediného modelu v histórii spoločnosti.

Tento program zahŕňal predaj a výrobu na celom svete, od Severnej Ameriky a Japonska, až po Európu, Južnú Ameriku a Áziu. Novinka ako doposiaľ najšportovejší Civic Sedan, nastavil nové štandardy výkonu, palivovej účinnosti, priestrannosti, bezpečnosti a kvality interiéru.

Hodna Civic Sedan sa na Slovensku bude predávať od 21 390 € v atraktívnej výbave Comfort.  V galérii je kompletný cenník Civic Sedan s výbavami a technickými parametrami. Nový Civic Sedan sa bude na Slovensku predávať s motorom 1.5 VTEC Turbo s výkonom 182 k a manuálnou alebo automatickou prevodovkou CVT.

Zdroj: Honda

Uvádzacia akcia – bude rovnaká ako v prípade modelu Civic hatchback. Pri financovaní „Správna voľba“ získa zákazník 2 roky havarijného poistenia zadarmo a 50% zľavu na vybrané sady príslušenstva. Počas bratislavského autosalónu bude na modely Civic a Civic Sedan platiť mimoriadna autosalónová akčná ponuka - pri financovaní „Správna voľba“ získa zákazník až 3 roky havarijného poistenia zadarmo a 50% zľavu na vybrané sady príslušenstva.

Zdroj: Honda

V stánku Honda na bratislavskom autosalóne sa okrem slovenskej premiéry Hondy Civic Sedan objaví aj čerešnička na torte - Honda NSX. Počas autosalónu bude možnosť priamo v na výstavisku Incheba ako aj v každom dealerstve Honda na Slovensku, vyskúšať nový model Honda Civic s novými motormi 1.0 VTEC Turbo a tiež 1.5 VTEC Turbo.

Zdroj: Honda
Zdroj: Honda

jv
ZDROJ: Honda Motors Europe

Komentáre k článku


Stream naživo