2015-10-08 16:50:00
DS 4 Crossback
DS 4 Crossback

FOTO: Pozrite sa ako to vyzerá na autosalóne v Nitre v našej MAXI galérii!

Autosalón na Agrokomplexe v Nitre dnes začal. Pozrite si čo vás tam čaká.

Autosalón v Nitre už tradične patrí k jesenným vrcholom automobilového diania. Tak ako po minulé ročníky, aj teraz na výstavisko Agrokomplex dorazila pestrá dávka výstavovateľov. Od dnes do nedele môžete na výstavisku vidieť všetko (a nielen to) týkajúce sa automobilizmu. Od nálepiek, olejov, cez doplnky, disky, autoservisnú techniku až po nové modely áut, tuningové špeciality, či motorky. Toho roku je na výstavisku možno tiež vidieť krásnu zbierku veteránov vrátane Tatroviek, Škodoviek, BMW, či americkej klasiky. Nespochybniteľnou súčasťou autosalónov sú tiež pekné a niekedy až krásne devy, s ktorými sa už prvý návštevníci výstaviska fotili čo to len dalo.

Automobilové značky sú v Nitre zastúpené slušne. Väčšinu značiek priviezli na výstavisko jednotliví díleri. Nájdete tam Mazdu, Ford, Citroen, DS, Volkswagen, Škodu, Hondu, Suzuki, Renault, Opel, Daciu, Volvo, Jaguar, Subaru, Nissan, Seat, či Mitsubishi. Okrem automobilových značiek je na výstavisku bohatý sprievodný program. Záujemcovia si môžu zajazdiť na motokárach, niektorí vyskúšajú i traktor. O občerstvenie sa stará viacero stánkov.

Z motoristického hľadiska je na autosalóne viacero slovenských a zopár stredoeurópskych premiér. Mazda priniesla do Nitry model MX-5, Citroen nový model DS4 Crossback, Nissan zasa Navarru, Opel novú Astru, Suzuki Celerio, Mitsubishi zas nového Outlandera. Skrátka je tam čo vidieť, i keď ide o lokálnu akciu, autosalón stojí za návštevu. A čo je nemenej dôležité, vystavovatelia ponúkajú hŕbu výstavných zliav, a to nielen na doplnky, ale aj na vystavené autá (a často nie sú malé).

Základné vstupné stojí 5 eur, zľavnené 3 eurá a auto zaparkujete pri výstavisku za 4 eurá na deň. Brány areálu sa pre návštevníkov otvárajú ráno o deviatej a zatvárajú o 18-tej. V posledný deň v nedeľu sa autosalón ukončí už o 17-tej.

Malý náhľad na výstavisko môžete zažiť aj v našej bohatej galérii.

jh

Komentáre k článku


Stream naživo