2020-04-23 05:20:00
Nehoda Badín - nový
Nehoda Badín - nový

Vďaka alkoholu zbytočne vyhasol mladý život 19-ročnej dievčiny

23. apríla – Život mladej ženy si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo v noci z utorka (21. 4.) na stredu.

      Stalo sa tak na ceste prvej triedy v obci Babín (okres Námestovo). Na základe doterajšieho vyšetrovania policajti zistili, že 21-ročný vodič z okresu Námestovo viedol auto značky BMW cez obec Babín na Vasiľov. V miernej ľavotočivej zákrute, z doposiaľ presne nezistených príčin, narazil do elektrického stĺpu, kde po prevrátení zostalo vozidlo na streche.

Zdroj: KR PZ Žilina

      Pri nehode utrpela 19-ročná spolujazdkyňa zranenia, ktorým na mieste podľahla. Dvaja ďalší spolujazdci vo veku 20 a 22 rokov utrpeli predbežne ťažké a vodič ľahké zranenia. Po dopravnej nehode sa vodič podrobil dychovej skúške s výsledkom 1,19 promile alkoholu vo vydychovanom vzduchu.

      Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom aktuálneho vyšetrovania.

Zrážka kamióna a cyklistu si vyžiadala ďalší život

      Hasiči zasahovali v stredu 22.4. pri tragickej dopravnej nehode na štátnej ceste II/51 v Senici, pri ktorej zomrel jeden človek. Informovala Katarína Križanová z Prezídia HaZZ.
      Pri nehode došlo k zrážke cyklistu a kamióna, pričom auto sa následkom nehody prevrátilo na bok. „Hasiči poskytli zranenej osobe predlekársku prvú pomoc, na havarovanom kamióne vykonali protipožiarne opatrenia a unikajúce prevádzkové kvapaliny zasypali sorbentom. Cyklista utrpel zranenia nezlučiteľné so životom,“ uviedla Križanová.


AUTOR: © Zoznam/Jozef Vydra
ZDROJ: KR PZ Žilina, HaZZ Bratislava

Komentáre k článku


Stream naživo