2020-03-11 01:00:00
Humenné a 3,6 promile
Humenné a 3,6 promile
Zdroj: KR PZ Prešov

Alkoholová hitparáda pokračuje – borci mali nad tri promile, aj štyri

11. marca – Akoby sa dohodli, kto bude mať viac alkoholu v krvi za volantom...

Možno je to nejaká nová výzva, možno iba náhoda a možno tak robia celkom bežne – že opití, vlastne treba napísať že ožratí, si sadajú za volant! Je to normálne?!

Pri nehode v Humennom namerali vodičovi viac ako 3,6 promile

      Dychová skúška u vodiča, ktorý v utorok (3.3.) v Humennom nezvládol riadenie, preukázala hodnotu 3,6 promile. K zraneniam pri dopravnej nehode nedošlo. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove na sociálnej sieti.

Zdroj: KR PZ Prešov
Zdroj: KR PZ Prešov

      „Vodič osobného vozidla v Humennom v smere na Jasenov počas svojej jazdy neprispôsobil jej rýchlosť stavu a povahe vozovky, nezvládol riadenie, zišiel do odtokového kanála, kde sa prevrátil nabok,“ opísali policajti okolnosti nehody s tým, že v prípade začala trestné stíhanie a zároveň vzniesla obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Zdroj: KR PZ Žilina

Vodič BMW po dopravnej nehode nafúkal 3,33 promile

      Po dopravnej nehode v Turzovke (okres Čadca) namerali policajti v stredu (4.3.) 53-ročnému vodičovi BMW 1,60 miligramu na liter alkoholu v dychu (3,33 promile). Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Žiline o tom informuje na sociálnej sieti.

Zdroj: KR PZ Žilina

      „Najskôr narazil do odstavenej Škody Octavia, pokračoval v jazde ďalej, napokon jeho jazda skončila nárazom do betónového priepustu odvodňovacieho kanála. Našťastie okrem seba nespôsobil zranenie inej osobe. BMW polícia zaistila,“ uviedli policajti.

Rekordér posledných dní

      V rukách polície skončil 46 ročný vodič z Važca. Policajti mu pri dychovej skúške namerali 2,02 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte viac ako 4 promile. Muž čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykom látky.

Zdroj: KR PZ Žilina

 


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: KR PZ Prešov, KR PZ Žilina

Komentáre k článku


Stream naživo