2020-03-10 06:40:00
Nehoda Malacky
Nehoda Malacky
Zdroj: KR PZ Bratislava

Týždeň sa nezačal dobre – smrť mladej vodičky, zranenie vodiča

10. marca – Tragický začiatok pracovného týždňa.

Nie, nejde o obmedzenia v súvislosti s korona vírusom. Včera (pondelok 9.3.) sa stala krátko po 06.00 hod v okrese Malacky tragická dopravná nehoda.

Na ceste II/501 medzi obcami Sološnica a Rohožník došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke vozidiel Ford Mondeo a Ford Tranzit.

Zdroj: KR PZ Bratislava

Následkom tejto zrážky utrpela 21-ročná vodička vozidla Ford Mondeo zranenia, ktorým na mieste podľahla. Jej 20-ročná spolujazdkyňa zrážkou utrpela ťažké zranenia, s ktorými bola prevezená do jednej z nemocníc. Vodič vozidla Ford Tranzit pri nehode utrpel ľahké zranenia.

Z dôvodu odstraňovania následkov tejto nehody ako aj z dôvodu jej dokumentovania bola táto cesta  neprejazdná a premávku usmerňovali príslušnícii Policajného zboru.

Zdroj: KR PZ Bratislava

Presné príčiny ako ja okolnosti za akých k tejto dopravnej nehode došlo v súčasnosti vyšetrujú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Malackách.

Mladý vodič nedal prednosť, skončil s ťažkým zranením v nemocnici

Na nerešpektovanie dopravnej značky Daj prednosť v jazde! doplatil 22-ročný vodič Škody Fabia, ktorý pri dopravnej nehode pri obci Plevník - Drienové v okrese Považská Bystrica utrpel ťažké zranenie. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Zdroj: KR PZ Trenčín

„Vodič Škody Fabia viedol motorové vozidlo smerom od obce Plevník - Drienové do Považskej Bystrice. V križovatke vošiel do jazdnej dráhy po hlavnej ceste idúcemu osobnému motorovému vozidlu BMW 3, ktoré viedol 29-ročný vodič. Ten už nedokázal zrážke s Fabiou zabrániť a následne došlo k zrážke,“ uviedla k prípadu polícia.

Pri dopravnej nehode sa ťažko zranil vodič Škody Fabia, šofér BMW sa zranil ľahko. Dopravní policajti alkohol u vodičov nezistili, celkovú škodu na vozidlách odhadli na približne 2 500 eur.


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: KR PZ Bratislava, KR PZ Trenčín

Komentáre k článku


Stream naživo