2020-02-02 04:05:00
Nafúkala Považská Bystrica
Nafúkala Považská Bystrica
Zdroj: KR PZ Trenčín

Toto je nový "rekord" – nacenganá vodička s vyše tri a pol promile

2. februára – Pijú mladí, pijú starí, pijú muži a pijú aj ženy. Niektoré dokonca chľastajú!

      Jazda Renaultu po ceste II/517 od Považskej Bystrice na Rajec sa v stredu 29. januára našťastie neskončila tragicky, alebo s vážnou ujmou na zdraví.

      Aj s ohľadom na to, v akom stave jazdila jeho vodička. 40-ročná vodička „zaparkovala“ našťastie iba mimo cesty kde uviazla s vozidlom.

      Na miesto privolali policajtov. Považskobystrickí dopravní policajti boli poriadne prekvapení, keď im alkotest pri dychovej skúške u vodičky z okresu Považská Bystrica ukázal priamo na poludnie hodnotu 1,77 mg/l, čo predstavuje 3,69 promile. Takáto hodnota by možno zložila aj statného chlapa a nieto útlu ženu. Povedať, že bola opitá, je slabé vyjadrenie - bola ožratá ako delo!

      Vodičku Renaultu neminulo obvinenie z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. Za tento skutok je trestná sadzba v zmysle zákona jeden rok odňatia slobody.

Zdroj: KR PZ Žilina
Zdroj: KR PZ Žilina

Ženy sa chcú vyrovnať mužom – aj skonzumovaným alkoholom

      Dokázala to skúsenosť z minulého víkendu. Hliadka zastavila a kontrolovala v Žilinskom kraji vodičku v sobotu 25.1.2020.

      Dychová skúška sa skončila s výsledkom 1,4 promile. Policajti vodičku vozidla Škoda obmedzili na osobnej slobode a po lekárskom vyšetrení umiestnili do cely.


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: KR PZ Trenčín

Komentáre k článku


Stream naživo