2020-01-27 02:10:00
Nehoda Tisovec 19 ročný
Nehoda Tisovec 19 ročný nevodič
Zdroj: KR PZ Banská Bystrica

Má 19 rokov, žiadny vodičský, šoféroval opitý a havaroval

27. januára – Mladý muž jazdil opitý, nikdy nemal žiadny vodičák a viezol ďalších štyroch opitých pasažierov.

Polícia obvinila 19-ročného Dávida z Tisovca z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici o tom informuje na svojej oficiálnej facebookovej stránke.

      Tento nevodič „viedol osobné motorové vozidlo pod vplyvom alkoholu a v katastri obce Nové Hony v smere od Lučenca na Rimavskú Sobotu havaroval. Pri prejazde zákrutou neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vozidlom prešiel do protismeru.

Zdroj: KR PZ Banská Bystrica
Zdroj: KR PZ Banská Bystrica

      Vyletel mimo vozovky do priekopy, kde sa auto prevrátilo na strechu,“ uviedli policajti. Veľa z neho nezostalo a je pomaly zázrak, že si nehoda nevyžiadala žiadnu obeť.

      Mladý muž podľa policajtov šoféroval aj napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia na žiadnu skupinu vozidiel. „Auto bolo plné mladých ľudí a všetci mali v dychu viac ako jedno promile alkoholu. Vodič nafúkal až 1,21 promile,“ dodali policajti s tým, že pri nehode sa našťastie nikto nezranil. V tomto prípade museli mať anjeli strážni plné ruky práce...

Zdroj: KR PZ Banská Bystrica

      Po vykonaní procesných úkonov umiestnili Davida do policajnej cely a poverený príslušník spracoval podnet na ukončenie veci v superrýchlom konaní.


ZDROJ: KR PZ Banská Bystrica

Komentáre k článku


Stream naživo