2020-01-01 02:05:00
Nehoda Jurová
Nehoda Jurová
Zdroj: KR PZ Trnava

Záver roka poznačili opäť smrteľné nehody, hlavne chodcov

1. januára – Pri nehode v okrese Dunajská Streda zomrel 16-ročný mladík, pri Košiciach 25-ročný.

      Polícia vyšetruje tragickú dopravnú nehodu, ktorá sa stala v nedeľu (29. 12.) večer medzi obcami Jurová a Baka v okrese Dunajská Streda.

      Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti. Dvadsaťročný vodič viedol osobné auto od obce Jurová smerom na Baku. V ostrej ľavotočivej zákrute dostal šmyk, auto zišlo mimo cestu, kde narazilo do stromu.

Zdroj: KR PZ Trnava

„Okrem vodiča sa v aute viezli ešte traja spolujazdci. Dve dievčatá vo veku 17 a 19 rokov sa v dôsledku nárazu zranili ľahko. Spolujazdec vo veku 16 rokov, ktorý sedel vzadu vpravo, utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ uviedla polícia.

Zdroj: KR PZ Trnava
Zdroj: KR PZ Trnava

      Príčiny a okolnosti nehody polícia zisťuje, vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre usmrtenie a do konania bol pribratý aj znalec z odboru cestná doprava. "Upozorňujeme vodičov, aby nepreceňovali svoje schopnosti a jazdili opatrne. Treba riadne sledovať cestu a rýchlosť jazdy prispôsobiť všetkým okolnostiam," varuje polícia.

Mladý chodec zahynul pri nehode na východe Slovenska

      Život 25-ročného chodca si vyžiadala nehoda, ktorá sa stala v pondelok (30.12.) podvečer pri Turni nad Bodvou v okrese Košice - okolie. Mladý muž vystúpil z autobusu a mimo priechodu pre chodcov, v tmavom oblečení a bez reflexných prvkov chcel prebehnúť cez cestu.

Zdroj: KR PZ Košice
Zdroj: KR PZ Košice

      Chodca zachytila 25-ročná vodička VW Golf, ktorá napriek snahe nedokázala zrážke zabrániť. Mladý muž zomrel na mieste. Bezprostredne po nehode do VW Golf narazila 47-ročná vodička Fiatu. Vodičkám alkohol nezistili. Presné okolnosti nehody polícia vyšetruje. Začaté je trestné stíhanie pre usmrtenie.

Zdroj: KR PZ Košice


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: KR PZ Trnava, KR PZ Košice

Komentáre k článku


Stream naživo