2019-12-16 02:15:00
Nehoda Cesta Slobody
Nehoda Cesta Slobody
Zdroj: KR PZ Prešov

V Tatrách sa čelne zrazili dve osobné autá, v Harmanci vodič neprežil

16. decembra – Zranili sa štyria ľudia, jednu ženu odviezol do nemocnice vrtuľník.

      Vážna dopravná nehoda dvoch osobných áut sa stala vo štvrtok (12.12.) predpoludním na Ceste slobody pri Tatranskej Lomnici v smere na Spišskú Belú. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky, vrátane Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS).

      „Za doposiaľ nezistených okolností došlo k zrážke osobného motorového vozidla značky Renault Megane, ktoré viedol 56-ročný vodič, a osobného motorového vozidla značky Ford C Max, ktoré viedol 40-ročný vodič.

Zdroj: KR PZ Prešov

      Dychové skúšky oboch vodičov boli negatívne,” informoval prešovský krajský policajný hovorca Igor Pavlík. Dodal, že vzniknutá škoda sa vyšplhala približne na 12 000 eur. Príčina ako aj okolnosti tejto dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Zdroj: KR PZ Prešov

      Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová upresnila, že dopravná nehoda si vyžiadala štyroch zranených. Ani jeden z nich však neutrpel život ohrozujúce poranenia. „Prevážali sme ženu narodenú v roku 1982 s podozrením na vážne poranenie hlavy. Viezli sme ju do Košíc,” uviedla hovorkyňa VZZS Zuzana Hopjaková.

Zdroj: KR PZ Prešov

      „Dvaja muži a žena boli prevezení do nemocnice v Poprade so zranenými hornými a dolnými končatinami,” povedala s tým, že všetci zranení boli pri vedomí, vrátane ženy prevezenej vrtuľníkom.

Zdroj: KR PZ Banská Bystrca
Zdroj: KR PZ Banská Bystrca

Polícia v Banskej Bystrici vyšetruje dopravnú nehodu s tragickým koncom

       Vo štvrtok večer v obci Harmanec havaroval 39-ročný vodič na osobného auta. Pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, následkom čoho dostal šmyk a čelne narazil do oporného múru. Náraz bol taký silný, že vodič svojim zraneniam na mieste dopravnej nehody podľahol.

Zdroj: KR PZ Banská Bystrca
Zdroj: KR PZ Banská Bystrca

       Na mieste bol aj súdny znalec a v prípade bola nariadená súdna pitva, pri ktorej budú zisťovať aj prípadné požitie alkoholu vodičom.


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: KR PZ Prešov, KR PZ Banská Bystrica

Komentáre k článku


Stream naživo