2019-11-20 03:05:00
Ilava 4 promile
Ilava 4 promile
Zdroj: KR PZ Trenčín

Vypadol z auta a plazil sa ožratý v tráve, mal skoro 4 promile

20. novembra – 44-ročný Marián z Ilavy jazdil v piatok (15.11.) na dodávkovom vozidle Citroen Jumper.

      Počas jazdy po ulici kapitána Nálepku v Ilave narazil do zaparkovaného vozidla, ktoré poškodil. Následne poškodil aj plot rodinného domu a garážové dvere.

      Pokračoval ďalej v jazde popri kanáli rieky Váh, kde sa chcel otočiť, ale veľa nechýbalo a takmer skončil aj s vozidlom v kanáli.

Zdroj: KR PZ Trenčín

      Opitý bol tak, že po vystúpení z vozidla spadol na zem a plazil sa v tráve popri kanáli rieky Váh smerom na Dubnicu nad Váhom, kde ho zadržali a následne aj na osobnej slobode obmedzili ilavskí policajti.

      Vodič dodávky krátko popoludní nafúkal 1,52 mg/l, čo predstavuje 3,17 promile alkoholu. Opakovaná dychová skúška ukázala ešte vyššiu hodnotu a to 1,84 mg/l, čo predstavuje 3,83 promile. Fľašu alkoholu mal na sedadle spolujazdca.

Zdroj: KR PZ Trenčín

Po vykonaní potrebných úkonov a lekárskom vyšetrení skončil nezodpovedný vodič v cele. Po vytriezvení ho neminulo obvinenie z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky.

Aj vďaka takýmto nezodpovedným vodičom denno-denne pokračujú policajti i naďalej v kontrolách na zisťovanie alkoholu u vodičov.


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: KR PZ Trrenčín

Komentáre k článku


Stream naživo