2019-10-12 01:45:00
Vodička kontrmelce
Vodička kontrmelce
Zdroj: KR PZ Nitra

Vodička párkrát prevrátila auto, dieťa zachránila autosedačka

12. októbra – Mladá matka sa počas jazdy obzerala na svoje dieťa. Skončila v kotrmelcoch.

      27 ročná vodička za volantom Citroënu Saxo sa vo štvrtok (10.10.) na ceste medzi Práznovcami a Topoľčanmi obrátila za svojim dieťaťom, ktoré sedelo vzadu pripútané v detskej autosedačke.

     Otočila pritom doľava volant, zišla mimo cesty, prerazila plot blízkej firmy a s vozidlom sa niekoľkokrát prevrátila. 27 ročná vodička utrpela pri nehode ľahšie zranenia a bola prevezená do topoľčianskej nemocnice.

Zdroj: KR PZ Nitra

Jej dvojročnému synovi sa nič nestalo. Alkohol v dychu vodičky policajti nezistili.

Ďalšie auto po nehode zostalo na streche

      Policajti z Nového Mesta nad Váhom dokumentujú dopravnú nehodu, ku ktorej došlo v nočných hodinách z utorka 8.10 na stredu (9.10.) v obci Hrachovište v okrese Nové Mesto nad Váhom na križovatke cesty III/1229 a miestnej komunikácie.

Zdroj: KR PZ Trenčín

      Doposiaľ nezistený vodič vozidla Škoda Felícia jazdiaci smerom do obce Višňové neprispôsobil rýchlosť poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky ako aj svojim schopnostiam a pri odbočovaní vľavo prešiel vpravo mimo vozovku.

      Tam sa s vozidlom prevrátil na strechu. Vodič po nehode ušiel na neznáme miesto. Po vodičovi tohto vozidla policajti pátrajú. Ak má niekto informácie k uvedenej dopravnej nehode a vodičovi, čo z miesta ušiel nám môže to oznámiť na telefónnom čísle 158, ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo na FB polície Trenčianskeho kraja formou súkromnej správy.

Zdroj: KR PZ Trenčín


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: KR PZ Nitra, KR PZ Trenčín

Komentáre k článku


Stream naživo