2019-10-08 06:00:00
Nehoda Tekovská Breznica
Nehoda Tekovská Breznica
Zdroj: KR PZ Banská Bystrca

Ako mohli prežiť takéto zrážky? Iba s obrovským šťastím

8. októbra – Dávajte si pozor, jesenné počasie prináša aj vlhké a šmykľavé cesty. Prispôsobte sa im.

     Polícia v Žiari nad Hronom vyšetruje dopravnú nehodu, pri ktorej sa ťažko zranil 27-ročný vodič osobného auta.

      Ešte v piatok (27.9.) popoludní, jazdil v smere od obce Brehy na obec Tekovská Breznica. V pravotočivej zákrute neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam. V dôsledku toho prešiel s vozidlom do protismeru, kde sa čelne zrazil s nákladným autom.

Zdroj: KR PZ Banská Bystrca
Zdroj: KR PZ Banská Bystrca

      Pri nehode sa ľahko zranil aj vodič nákladného auta. Vodičovi osobného auta bola na zistenie alkoholu, prípadne iných návykových látok odobratá krv.

Zdroj: KR PZ Banská Bystrca

     

V stredu 2. októbra krátko pred 17.hodinou viedol 20-ročný vodič z okresu Trebišov osobné motorové vozidlo zn. Škoda Fabia combi v smere od obce Hraň na obec Novosad. V tom čase z priľahlého poľa na vozovku vchádzal aj 19-ročný vodič s traktorom.

Zdroj: KR PZ Košice

      Z doposiaľ nezistených príčin došlo k ich zrážke, po ktorej Škoda Fabia combi skončila v trávnatej priekope. Jej vodič utrpel pri náraze podľa predbežnej lekárskej správy zranenia s dobou liečenia do 42 dní a jeho 14-ročný spolujazdec, sediaci na sedadle spolujazdca, utrpel ťažké zranenia.

Zdroj: KR PZ Košice

      Vykonanou dychovou skúškou nebola u vodičov zistená prítomnosť alkoholu v dychu. Pri nehode zasahoval aj vrtuľník. Ako to vyzeralo na mieste nehody si môžete pozrieť na tomto videu.


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: KR PZ Banská Bystrica, KR PZ Košice

Komentáre k článku


Stream naživo